«Θα κυνηγήσουμε το όνειρο»

Ο ισχυρός άνδρας της Δόξας Δράμας, Γιάννης Μπύρος τόνισε ότι ποτέ δεν ζήτησε αποβολή ομάδων και εξήγησε, γιατί απομακρύνθηκε ο δικηγόρος, Γιώργος Παναγόπουλος.

Στην ΕΡΑ Σερρών φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Μπύρος και μίλησε, τόσο για τους χειρισμούς του δικηγόρου, Γιώργου Παναγόπουλου στο θέμα της ανόδου, όσο και για το όνειρό του να πρωταγωνιστήσουν οι «Μαυραετοί». Εξήγησε ότι ο ίδιος ποτέ δεν έδωσε εντολή να ζητηθεί ο υποβιβασμός ομάδων και εξήγησε, γιατί διεκόπη η συνεργασία τους. Αναλυτικά:

«Τρεις μήνες τώρα άλλα ίσχυαν το πρωί, άλλα το μεσημέρι, άλλα το απόγευμα. Για μένα ήταν ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι. Είχα τον γάμο της κόρης μου, επαγγελματικές υποθέσεις. Ούτε στη δουλειά μου δεν αντιμετώπισα τόση δυσκολία. Τώρα είμαι με μπότες σε βουνό και σε υψόμετρο 1.200 μέτρα. Έπρεπε παράλληλα να προχωρήσω και τον προγραμματισμό της ομάδας. Επί 30 χρόνια ξυπνάω 4 το πρωί. Δεν έχω χρήματα, έχω τρέλα μεγάλη. Για να ξέρετε, κάνω μια νέα δουλειά με δάνειο, αλλά στη Δόξα θα πληρώνω. Αγαπώ τη Δόξα και τον τόπο μου».

Αν θα βρεθεί επιχειρηματίας όπως ο Μπύρος για τον Πανσερραϊκό:

«Μετά από 100 χρόνια. Τόση τρέλα δεν υπάρχει. Εγώ έχω δουλειές, όχι χρήματα. Λέω ότι θα βγάλω αυτά για μένα και αυτά για τη Δόξα Δράμας. Θέλει γερή καρδιά. Αν είχα χρήματα η ομάδα μου θα ήταν αλλού».

Αυτούς τους παίκτες που λέτε ότι θα πάρετε, θα αποκτηθούν;

«Θα τους πάρουμε. Να μην παίξουμε την τύχη μας στην κατηγορία; Από αύριο έχουμε μίτινγκ και ξεκινάμε. Οι παίκτες είναι μιλημένοι. Να βγει και η ανακοίνωση από τη Football League και τέλος. Πέρυσι έδωσα 1,1 εκατ. ευρώ και 400 χιλιάδες μάζεψε η ομάδα. Έκανα υποδομές. Δεν μπορώ να πηγαίνουν στην προπόνηση και να λείπουν πράγματα. Στηρίζω το τοπικό ποδόσφαιρο. Το όνειρό μου είναι να βγάλουμε παίκτες από τη Δράμα. Δεν γίνεται διά μαγείας αυτό. Πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη για γήπεδα, στολές, μπάλες. Πέρυσι έκανα τρία προπονητικά κέντρα».

Για σχέσεις που έχει με τον Πανσερραϊκό και αν αυτές διαταράχθηκαν με το θέμα της ανόδου:

«Ποτέ δεν είχα κακές σχέσεις με τον Πανσερραϊκό. Είναι φίλοι μου και πέρυσι είδαν αγώνες της Δόξας. Όλα αυτά τα λένε οι δημοσιογράφοι, εγώ δεν είπα τίποτα. Όποιος έχει δίκιο να πάει να το βρει. Εκατό να έχω απέναντί μου, αν έχω δίκιο, δεν με ενοχλεί. Χρησιμοποιούσαν το όνομά μου να ξέρετε. Αν φύγω από το ποδόσφαιρο θα γλιτώσω. Έχω ζόρι νομίζετε να κάνω πράγματα που δεν θέλω; Είμαι εδώ και αυτό που γουστάρω κάνω.

Άκουσα που έλεγαν ότι ο Μπύρος είπε έτσι για τον έναν, για τονν άλλο. Εγώ δεν εκφράστηκα για κανέναν, ούτε για τον Λεουτσάκο. Στη Δράμα έγραφαν στους τοίχους για τον Λεουτσάκο, εγώ δεν είπα για κανέναν τίποτα. Εννοείται ότι δεν ζήτησα την αποβολή ομάδων. Αν ο δικηγόρος χωρίς την έγκρισή μου ζητούσε κάτι τέτοιο δεν το ξέρω, γι' αυτό απομακρύνθηκε κιόλας. Θέλουν να κάνουν όνομα, να πουλήσουν; Δεν ξέρω».

Για τον στόχο της νέας χρονιάς:

«Ποιος δεν έχει όνειρο; Μπορούμε να ονειρευόμαστε. Θα κυνηγήσω το όνειρο από την πρώτη στιγμή. Θέλω να πετυχαίνω με την πρώτη. Δεν με νοιάζει το κόστος. Αν δεν βγούμε θα φταίνε οι άνθρωποι δίπλα μου. Ξέρετε πολλούς με το που ξυπνούν να δίνουν 3.000 ευρώ φορολογημένα κάθε μέρα; Εγώ είμαι τοπικιστής. Αγαπώ τον τόπο μου και βοηθάω μόνο αυτόν στη ζωή μου».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΠέμπτη, 14 Σεπτέμβριος 2017 14:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep