Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Περιμένει απαντήσεις η Δόξα

Οι «μαυραετοί» έχουν καταθέσει προτάσεις ανανέωσεις στους ελεύθερους πλην των Νίκου Τσιμπλίδη, Θοδωρή Πακάλτση.

 

Ο δεύτερος κύκλος των συζητήσεων της διοίκησης με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έχουν λήξει ολοκληρώθηκε με τον Μιχάλη Γρηγορίου να μεταφέρει στον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της Δόξας Αθανάσιο Σάμιο να αποφασίζει πως θα κινηθεί. Ο ισχυρός άνδρας της δραμινής ομάδας δεν είναι διατεθειμένος να ξεφύγει από τα νούμερα που έχει στο μυαλό του και εξετάζει τις αντιπροτάσεις που του έγιναν από τους παίκτες. Οι δύο πλευρές αναμένεται να έχουν άλλη μία επαφή και θα περιμένει η διοίκηση της απαντήσεις τους.

 

Με μία ακόμη αύξηση αναμένεται το κλίμα να αλλάξει και να δώσουν τα χέρια διοίκηση και παίκτες για τον επόμενο χρόνο. Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέχρι την Κυριακή (07/08) όταν και υπάρχει περίπτωση να ανέβει ο Σάμιος στη Δράμα, ενώ την Παρασκευή το απόγευμα αναμένεται ο Μιχάλης Γρηγορίου. Οι δύο άνδρες θα τα βάλουν κάτω και να ξεκαθαρίσουν με τις ανανεώσεις και στη συνέχεια θα κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι έχοντας λίστα για όλα τα γούστα.

 

Το θέμα είναι σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η Δόξα. Κάποιοι τονίζουν ότι κατά 80% είναι στη Super League. Υπάρχει και το 20% γι’ αυτό το λόγο περιμένουν την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής τη Παρασκευή.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep