Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να μαζευτούμε, να πάμε στον Σάμιο»

Ο Κώστας Τσιτσόπουλος προτείνει τη δημιουργία επιτροπής παραγόντων που θα ζητήσουν τις μετοχές της Δόξας Ο Κώστας Τσιτσόπουλος προτείνει τη δημιουργία επιτροπής παραγόντων που θα ζητήσουν τις μετοχές της Δόξας

Ο Κώστας Τσιτσόπουλος πρότεινε τη δική του λύση για την άρση του αδιεξόδου στη Δόξα Δράμας.

Ο πρώην πρόεδρος της Δόξας Δράμας, Κώστας Τσιτσόπουλος τοποθετήθηκε για τα όσα συμβαίνουν στη μακεδονική ΠΑΕ και πρότεινε να συγκροτηθεί επιτροπή παραγόντων που ενδιαφέρονται για την ομάδα και να ζητήσουν τις μετοχές από τον Θανάση Σάμιο.

«Η Δόξα πεθαίνει αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά ο Τσιτσόπουλος στην «Άλφα Τηλεόραση Δράμας». Και πρόσθεσε: «Αυτό που συμβαίνει είναι πέρα από τα όρια. Σε μία εβδομάδα η ομάδα παίζει Κύπελλο και δεν έχει ένα δελτίο. Φτάσαμε στο παρά ένα. Βλέπω την ομάδα να παίζει τοπικό, ούτε στη Γ' Εθνική».

Ο Τσιτσόπουλος που εξαπέλυσε επίθεση κατά του Στέλιου Ζημηλιάγκου, ο οποίος έχει αναλάβει να «τρέξει» τη Δόξα, κατέθεσε τη δική του πρόταση, λέγοντας: «Να μαζευτούμε δέκα, είκοσι, πενήντα άνθρωποι και να πάμε στον κ. Σάμιο για να πάρουμε τις μετοχές. Να τον παρακαλέσουμε. Να πέσουμε στα πόδια του μόνο και μόνο για το καλό της ομάδας. Μήπως γίνει κάτι για να κρατήσουμε τη Δόξα στη Β' Εθνική. Εγώ δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανάμε το ποδόσφαιρο αλλά μπορώ να βοηθήσω με την εμπειρία μου».

Last modified onΤρίτη, 19 Αύγουστος 2014 12:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep