Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σε αδιέξοδο και πάλι η Δόξα...

Η Δόξα Δράμας εξακολουθεί να βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί.

Αρνητική τροπή παίρνουν και πάλι τα πράγματα για τη Δόξα Δράμας καθώς η αισιοδοξία που προηγήθηκε όταν ο Στέλιος Ζημηλιάγκος πήρε το χρίσμα από τον Θανάση Σάμιο να «τρέξει» την ομάδα, δίνει εκ νέου τη θέση της στην απογοήτευση.

Ο επιχειρηματίας δείχνει να μη διαθέτει την εμπειρία και τις οικονομικές δυνατότητες που απαιτούνται για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της Δόξας στη Football League και ήδη ακούγονται σενάρια για την Α' ΕΠΣ Δράμας... Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν κατέστη δυνατόν να υπάρξει συμφωνία με τον Γιώργο Κουδούνη για την τεχνική ηγεσία αφού ο τελευταίος έκρινε πως δεν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να αναλάβει τους «μαυραετούς» παρότι το επιθυμούσε. Ο Καλαματιανός τεχνικός διαπίστωσε έλλειψη οργανωτικού πλάνου και αρνήθηκε την πρόταση συνεργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ζημηλιάγκος ζήτησε να έχει λόγο στο έργο του προπονητή και στο «στήσιμο» της ομάδας, ενώ ανέφερε ότι δεν προτίθεται να δώσει προκαταβολές σε παίκτες!

Έτσι, όλα δείχνουν πως η υπόθεση Ζημηλιάγκου δεν θα προχωρήσει κάτι που σημαίνει ότι η Δόξα βρίσκεται και πάλι μπροστά σε αδιέξοδο και το μέλλον της παραμένει δυσοίωνο.

Last modified onΔευτέρα, 18 Αύγουστος 2014 11:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep