Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Παρωδία τα play off»

Ο προπονητής της Δόξας Δράμας Μιχάλης Γρηγορίου αρνήθηκε να κριτικάρει το ματς με τον Θρασύβουλο.

 

«Δυστυχώς αντί να είναι γιορτή αυτά τα παιχνίδια για τα play off όπως περιμέναμε, εξελίχθηκαν σε παρωδία», είπε και συνέχισε: «Ευχαριστώ τα παιδιά τα οποία αγωνίστηκαν χωρίς συμβόλαιο και τίμησαν την ιστορία της ομάδας και την προσπάθεια που έκαναν όλο το χρόνο. Δεν θα κάνω κριτική για τον αγώνα αφού αυτός περνά σε δεύτερη και τρίτη μοίρα. Τα  play off δεν παίζονται με ίσους όρους. Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να διεξάγεται παιχνίδι ανά δύο μέρες. Εύχομαι να είναι το τελευταίο τραγικό που συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ό, τι καλύτερο στους αντιπάλους».

 

Βέρτζος: «Απαράδεκτο»

 

Με τον προπονητή του συμφώνησε ο στόπερ Άγγελος Βέρτζος, ο οποίος τόνισε: «Συμφωνώ με ό,τι είπε ο προπονητής μας. Είναι απαράδεκτο κάποιοι να παίρνουν αποφάσεις  οι οποίες ίσως βλάψουν τη σωματική μας ακεραιότητα.  Δεν έχουμε συμβόλαια. Οι περισσότεροι κατεβήκαμε από την αγάπη για την ομάδα. Εμείς είμαστε εδώ και θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε ομάδα να ανέβει στη Super League».

 

Τσιμπλίδης: «Είμαστε τρελοί»

 

Ο σκόρερ Νίκος Τσιμπλίδης στάθηκε στην… τρέλα των ποδοσφαιριστών της Δόξας.

 

«Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς ρυθμό. Η ομάδα μας μαζεύτηκε τη τελευταία στιγμή, Ήμασταν 11 παίκτες χωρίς προπονήσεις. Τιμήσαμε τους ανθρώπους της ομάδας και την πόλη μας. Περιμέναμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Οι άλλες ομάδες είναι πιο έτοιμες με πλήρες ρόστερ», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Είχαμε τρέλα και μαζευτήκαμε να παίξουμε. Το θετικό είναι ότι κερδίσαμε. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και ότι βγει. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Εμείς δεν έχουμε προπονήσεις στα πόδια μας. Κατευθείαν από τις παραλίες ήρθαμε. Αλλά το ζήσαμε και αυτό. Εγώ ως Δραμινός και αρχηγός της ομάδας σας λέω ότι θα δώσουμε τα πάντα για να παίξουμε με αξιοπρέπεια. Αυτό είναι το ζητούμενο. Μπορεί να μην έχουμε δυνάμεις. Θα δώσουμε τη ψυχή μας και ότι βγει».

 

 

Last modified onΣάββατο, 23 Ιούλιος 2011 04:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep