Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κάλεσμα σε Σάμιο μέσω... MEGA

Ο Σταύρος Δαϊλάκης μίλησε για τη Δόξα Δράμας στο MEGA Ο Σταύρος Δαϊλάκης μίλησε για τη Δόξα Δράμας στο MEGA

Στην πρωινή εκπομπή του MEGA εμφανίστηκε ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της Δόξας Δράμας Σταύρος Δαϊλάκης.


Το MEGA αφιέρωσε μέρος της εκπομπής του «Πρωινό MEGA» στη Δόξα Δράμας αναδεικνύνοντας τον κίνδυνο διάλυσης της ομάδας λόγω των χρεών.

Ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της Δόξας Δράμας Σταύρος Δαϊλάκης, ο οποίος κλήθηκε στο στούντιο, περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στους «μαυραετούς» και κάλεσε τον μεγαλομέτοχο Θανάση Σάμιο να δώσει άμεσα τις μετοχές του. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι υπάρχει ενδιαφερόμενος, αναφερόμενος προφανώς στον Στέλιο Ζημηλιάγκο.

«Τη Δευτέρα θα είναι αργά. Χρειάζεται λύση τώρα. Πρέπει να δηλώσουμε σε ποια κατηγορία θα παίζουμε. Προσπαθούμε να σώσουμε τη μεγάλη Δόξα. Η ιστορία της ομάδας κινδυνεύει να σβηστεί. Ο κ. Σάμιος, που τώρα βρίσκεται στη Μύκονο και κάνει διακοπές, αν αγαπάει τη Δόξα, πρέπει να δώσει τις μετοχές όπου εκείνος να νομίζει. Αυτή τη στιγμή, μάλιστα, υπάρχει άνθρωπος που ενδιαφέρεται να πάρει την ομάδα», είπε μεταξύ άλλων ο Δαϊλάκης.

Σε άλλο σημείο τόνισε: «Για τα χρέη που υπάρχουν σε ΙΚΑ και εφορία κατά την περίοδο που είχα την ευθύνη της διοίκησης, η Πολιτεία αν θέλει, μπορεί να έρθει και να με συλλάβει. Αλλά δεν μπορεί το κράτος να ζητάει από εμένα εγγυητική, για την περιουσία του άλλου που είναι στην Μύκονο. Αυτά δεν γίνονται ούτε στα έργα. Εμείς θέλουμε ίση μεταχείριση με όλους».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Αύγουστος 2014 14:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep