Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Οι επιστολές Δαϊλάκη-Σάμιου

Αποκαλύφθηκαν οι επιστολές των Σταύρου Δαϊλάκη και Θανάση Σάμιου για αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ.

Στην εφημερίδα «Εργασία… συν» παρουσιάζονται οι επιστολές που αντάλλαξαν ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της Δόξας, Σταύρος Δαϊλάκης, με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Θανάση Σάμιο.
Ο Δαϊλάκης γνωστοποίησε εγγράφως στον Σάμιο πρόταση υποψήφιου αγοραστή για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών με αντίτιμα 200.000 € μετρητά και ανάληψη άμεσα όλων των υφιστάμενων οφειλών της ΠΑΕ προς τον Γ.Σ. Δόξα. Επισημαίνει ακόμα ότι αν δεν γίνει δεκτή η πρόταση, η ομάδα οδεύει προς την Γ’ Εθνική, ελλείψει άλλου ενδιαφέροντος.
Ο Σάμιος απάντησε ως εξής: «Αξιότιμε κύριε,
Σε συνέχεια της από 27/05/2014 επιστολής σας θα ήθελα να θέσω υπόψη σας τα εξής: Γνωρίζετε πολύ καλά ότι όλα αυτά τα χρόνια πάνω από το προσωπικό μου συμφέρον έβαζα το συμφέρον της ομάδας, στηρίζοντας αυτή με εξαιρετικά μεγάλα χρηματικά ποσά. Επίσης αντιλαμβάνεστε φαντάζομαι ότι το ποσό των 200.000 ευρώ δεν μπορεί καν να χαρακτηριστεί ως «τίμημα» εξαγοράς καθόσον αποτελεί μικρό κλάσμα των χρημάτων που αποδεδειγμένα έχω επενδύσει στην ΠΑΕ. Ωστόσο βάζοντας πάνω απο όλα το συμφέρoν της ομάδας και την αγωνία σας για το μέλλον αυτής αναγκάζομαι, να δεχτώ να μεταβιβάσω πλειoψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ σε αγοραστή της υπόδειξής σας με τους όρους που αναφέρετε στην επιστολή σας. Αυτονόητο θεωρώ πως ο αγοραστής θα αναλάβει οποιαδήποτε οφειλή της ΠΑΕ προς οιονδήποτε.
Επιπρόσθετα, όπως επανειλημένα σας έχω ζητήσει, ώς ελάχιστο αντιστάθμισμα της επένδυσής μου αλλά και ως «δικλείδα ασφαλείας» ότι πράγματι υπάρχει αληθινό και μακροπρόθεσμο ενδιαφέρον για την ομάδα, ο αγοραστής θα αναλάβει την υποχρέωση εντός πενταετίας είτε να μου καταβάλει επιπλέον 300.000 ευρώ, είτε να μου επιστρέψει τις μετοχές. Είναι –θεωρώ- ελάχιστη η υποχρέωση που αναλαμβάνει ο αγοραστής σε σχέση με τα χρήματα που εγώ διέθεσα. Αν είναι αξιόπιστος και έχει πράγματι ένα μακρόπνοο πλάνο για την ομάδα, η παρεχόμενη πενταετία είναι υπεραρκετή. Παρακαλώ όπως άμεσα επικοινωνήσετε τον πληρεξούσιο δικηγόρο μου, κύριο Μιχάλη Σαρρή.
Με εκτίμηση.
Αθανάσιος Σάμιος».

Last modified onΣάββατο, 07 Ιούνιος 2014 22:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep