Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η Δόξα στη Super League»

Ο Ρόμπινσον Μπέκα υποστήριξε ότι η Δόξα Δράμας πρέπει να έχει υψηλές βλέψεις και όχι να παλεύει για τη σωτηρία της.

Ο μέσος των «μαυραετών» με δηλώσεις του μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι παίκτες στη Δόξα Δράμας, αλλά και την τύχη που δεν είχαν με το μέρος τους. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρόμπινσον Μπέκα στο «metrosport»:

«Η Δόξα δεν είναι για να παίζει τη σωτηρία της. Η ομάδα έχει υψηλές βλέψεις. Φέτος, όμως, δεν μας βγήκαν τα αποτελέσματα. Δεν μας βοήθησαν. Δεν είχαμε και την τύχη με το μέρος μας σε αρκετά παιχνίδια. Αν μας ήθελε η τύχη, θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να πιάσουμε και την τετράδα ακόμη. Δεν μπορώ να πω για κάτι συγκεκριμένο, που δεν πήγε κάτι καλά. Όλα ήταν στο χέρι μας. Αξίζαμε τη νίκη σε πολλά ματς, αλλά δεν καταφέραμε να έχουμε αυτό που μετράει, δηλαδή το γκολ».

Για τα προβλήματα και το πώς βλέπει ο ίδιος την επόμενη χρονιά: «Ήταν όντως πολλά τα προβλήματα. Πολλά παιδιά επιβίωσαν στην κυριολεξία από αυτή την προσπάθεια. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα».

Για τη δική του παρουσία: «Δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος. Περίμενα περισσότερες ευκαιρίες από την αρχή της χρονιάς. Στο τέλος, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, μπορώ να πω ότι είμαι κάπως ικανοποιημένος. Έπαιξα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, σε μία θέση που δεν τη γνωρίζω, όπως είναι αυτή του δεξιού μπακ. Με δοκίμασε ο κ. Βασιλακάκης, πήγα καλά και αγωνίστηκα εκεί».

Για το μήνυμα που θέλει να περάσει: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για τη δύσκολη χρονιά. Ήμασταν όντως οικογένεια μέχρι το τελευταίο παιχνίδι και πετύχαμε τον στόχο μας, που εκ των συνθηκών, έγινε στόχος η παραμονή. Το συμβόλαιο μου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Θα κάνουμε μία συζήτηση με την ομάδα και θα χαρώ πολύ να συνεργαστώ με την ομάδα για ένα ακόμη χρόνο. Δεν ξέρω ακόμη ωστόσο τι θα γίνει. Όλα είναι ανοικτά. Εύχομαι το καλύτερο για τη Δόξα. Θέλω να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα. Ο στόχος μου είναι να βρω κάτι καλό, για να νιώθω κι εγώ καλά».

Last modified onΔευτέρα, 07 Απρίλιος 2014 11:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep