Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανεβαίνει Δράμα ο Τζαναβάρας

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ που ήθελε τον Κορίνθιο ως πρώτο φαβορί για την τεχνική ηγεσία της Δόξας Δράμας.

Με την αποχώρηση του Κώστα Βασιλακάκη, το www.flnews.gr σας είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή ότι Νο1 φαβορί για την αντικατάστασή του εμφανιζόταν ο Παναγιώτης Τζαναβάρας. Ο Κορίνθιος τεχνικός αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε και την Παρασκευή (7/2) θα ανέβει στη Δράμα με τον βοηθό του, Γιώργο Κουδούνη. Αν όλα πάνε καλά, τότε θα υπογράψουν συμβόλαιο και θα αναλάβουν να βγάλουν από τη δύσκολη θέση τους «μαυραετούς».

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρα για τον Κορίνθιο προπονητή, ο οποίος πέρσι πραγματοποίησε πολύ αξιόλογη πορεία στον πάγκο των Δραμινών και παρά τις δυσκολίες έφτασε την ομάδα μια ανάσα από τα μπαράζ ανόδου. Ο Τζαναβάρας είναι αγαπητός στον κόσμο της Δόξας και με το που έγινε γνωστή η λύση της συνεργασίας με τον Βασιλακάκη, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ζητούσαν από τους ιθύνοντες της ομάδας να τον φέρουν πίσω.
Στον πάγκο, πάντως, στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό, στην Πιερία, θα βρίσκεται ο Τάσος Λευκόπουλος, δηλαδή ο τεχνικός της Κ20 της Δόξας. Τα ηνία θα αναλάβει εξ ολοκλήρου ο Τζαναβάρας από το μεθεπόμενο παιχνίδι, με τον Ηρακλή. Υπενθυμίζεται ότι κόντρα στον Αιγινιακό δεν θα παίξει ο Βλασόπουλος που είναι τιμωρημένος.

Last modified onΠέμπτη, 06 Φεβρουάριος 2014 18:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep