Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πληρώθηκαν στην Δράμα

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας πήραν έναν μισθό και συνέχισαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Απόλλωνα 1926.

Οι προσπάθειες της διοίκησης για να λυθούν κάποια από τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας συνεχίζονται και όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, οι ποδοσφαιριστές πήραν έναν μισθό. Το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει στην Δράμα είναι σημαντικό, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να καλύψουν όσες πιο πολλές εκκρεμότητες μπορούν ώστε να λειτουργήσει σωστά το ποδοσφαιρικό τμήμα και να βγει μια δύσκολη χρονιά για την ΠΑΕ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Δημήτρης Γελαδάρης και Πασχάλης Κάσσος αύξησαν τους ρυθμούς της προπόνησης και μπαίνουν στο κανονικό πρόγραμμα. Για να μην διακινδυνεύσουν την επιστροφή τους, πάντως, άφησαν το τελευταίο κομμάτι του προγράμματος ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Αντίθετα, ο Σάββας Μουδούρογλου δεν έχει ακόμη ξεπεράσει το πρόβλημα του και συνεχίζει να κάνει ατομικό που περιλαμβάνει σε μεγαλύτερο ποσοστό τρέξιμο.

Παράλληλα ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ της Δράμας πως ο Νίκος Τουνγκελίδης θα αγωνιστεί ως δανεικός στην Δόξα Πετρούσας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Last modified onΠέμπτη, 30 Ιανουάριος 2014 21:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep