Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Συνάντηση Σάμιου-Κωνσταντινίδη

Ο μεγαλομέτοχος της Δόξας, Θανάσης Σάμιος, τα είπε με τον Δραμινό επιχειρηματία Γιάννη Κωνσταντινίδη.

Μια συνάντηση που μπορεί να σημαίνει πολλά, αλλά και ίσως και τίποτα, ήταν αυτή στον Πειραιά ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της Δόξας Δράμας, Θανάση Σάμιο, και τον Δραμινό επιχειρηματία Γιάννη Κωνσταντινίδη, που προ ημερών είχε βγει στο προσκήνιο ότι θέλει να εμπλακεί στον Άρη. Παρών στην κουβέντα και ο δήμαρχος Παρανεστίου Νίκο Καγιάογλου, ο οποίος φέρεται να ήταν εκείνος που πήρε την πρωτοβουλία για τη συνάντηση.

Μάλιστα ο ίδιος με δήλωσή του ανέφερε: «Η λύση Κωνσταντινίδη είναι η καλύτερη λύση για την Δόξα. Θεωρώ σίγουρα ότι όλα θα πάνε καλά και η Δόξα θα αλλάξει σύντομα σελίδα. Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης από μόνο του πρότεινε στο Θανάση Σάμιο να παραμείνει στην Δόξα και να είναι κοντά στην ομάδα».

Παρελθόν αποτελεί ο Δημήτρης Μπαλής, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει: «Η ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Μπαλή. Ο 24χρονος Λαρισαίος μέσος αποκτήθηκε πριν από ένα χρόνο και φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας σε 16 παιχνίδια, αλλά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δεν αγωνίστηκε καθόλου λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων στην αεροπορία. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ εύχεται στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Last modified onΠαρασκευή, 24 Ιανουάριος 2014 01:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep