Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

H Δόξα και η... Νίκη

Κέρδος της Δόξας Δράμας το μηδέν παθητικό στην Καρδίτσα.

Με τη «λευκή» ισοπαλία έφυγε από την έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας η Δόξα Δράμας και ο τεχνικός, Κώστας Βασιλακάκης δεν θα μπορούσε να μην συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές του. Οι Θεσσαλοί, άλλωστε, είναι αήττητοι στην έδρα τους και μόλις δύο φορές δεν έχουν σκοράρει στο γήπεδό τους, απέναντι στη 2η Νίκη Βόλου και την Κυριακή (12/01) κόντρα στους Μαυραετούς.

Η Δόξα, μάλιστα, κράτησε το μηδέν παθητικό για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι και ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Τύρναβο μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Μοσχάκη, του οποίου το δελτίο θα έχει εκδοθεί εκτός απροόπτου. Απών από την προπόνηση ήταν ο Μπάμπης Μουρατίδης που έχει ειδοποιηθεί ότι δεν υπολογίζεται. Ο Λάζαρος Θεοδωρέλης που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες, δηλώθηκε να απουσιάσει από τον αγώνα με την Κέρκυρα.

Η ΠΑΕ, τέλος ευχαρίστησε την Αναγέννηση Καρδίτσας για τη φιλοξενία: «Η ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ευχαριστεί τη διοίκηση της ΠΑΕ Αναγγέννηση Καρδίτσας για την άψογη φιλοξενία στο χθεσινό παιχνίδι και εύχεται καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα Football League 2013 – 2014».

Last modified onΔευτέρα, 13 Ιανουάριος 2014 18:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep