Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα βρούμε το δρόμο μας»

Για τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στη Δόξα Δράμας μίλησε ο Λάζαρος Θεοδωρέλης.

Ο αρχηγός των «μαυραετών» με δηλώσεις του στο «metrosport» αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα και εμφανίστηκε σίγουρος ότι η Δόξα Δράμας θα βρει το δρόμο της:

«Πιστεύουμε, ότι θα βρούμε το δρόμο μας. Ήμασταν άτυχοι σε πολλά παιχνίδια. Δεν είναι υπερβολή, είναι η πραγματικότητα. Οι τρεις συνεχόμενες νίκες ήρθαν την κατάλληλη περίοδο, την κατάλληλη στιγμή. Με το τελείωμα του πρώτου γύρου και με την αλλαγή του χρόνου. Μπορούμε να δούμε πλέον τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Βέβαια, πιστεύω ότι δεν μας αντιστοιχεί η θέση που είμαστε. Θα μπορούσαμε καλύτερα. Το ξέρουν και όλα τα παιδιά».

Για το τι έφταιξε και η Δόξα Δράμας έχασε έδαφος: «Νομίζω, η τύχη. Είχαμε πάθος και θέληση για τη νίκη σε πολλά παιχνίδια. Λίγο η αστοχία στην επίθεση, λίγο κάποια λάθη στην άμυνα μας στέρησαν βαθμούς. Οι ικανότητες υπάρχουν. Τελείωσε ένας γύρος. Ήταν ότι καλύτερο για την ομάδα οι τρεις σερί νίκες. Ωστόσο, θεωρώ ότι θα έχουμε οδηγό τα τελευταία ματς. Η ομάδα χτίστηκε την τελευταία στιγμή, δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νικηφόρα παιχνίδια και να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα».

Για τα οικονομικά προβλήματα: «Παντού επηρεάζουν. Κάνουμε υπομονή, η διοίκηση προσπαθεί, θέλει το καλό της ομάδας, τους έχουμε εμπιστοσύνη. Θα πάρουμε τα χρήματα μας. Ότι μπορούν κάνουν. Τελευταία στιγμή άλλωστε πήραν την ομάδα… Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους».

Last modified onΔευτέρα, 30 Δεκέμβριος 2013 14:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep