Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μπορούσαμε και νίκη»

Ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Κώστας Βασιλακάκης, αναφέρθηκε στην πίεση που δέχτηκε η ομάδα του από τον Ηρακλή.

Ακόμη, τόνισε ότι η Δόξα Δράμας θα μπορούσε να φύγει ακόμη και με το διπλό από το Καυτανζόγλειο Στάδιο και όχι μόνο με το βαθμό της ισοπαλίας:

«Ξέραμε ότι είχαμε μία δύσκολη αποστολή. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα. Ξέραμε όμως και τα προβλήματα που έχει. Περιμέναμε να αντιδράσει ο Ηρακλής για να έρθει και πάλι η ηρεμία του. Περιορίσαμε όσο μπορούσαμε. Δεχτήκαμε πίεση με πλαγιοκοπήσεις. Όμως εκμεταλλευτήκαμε τους κενούς χώρους που βρήκαμε. Καταφέραμε να προηγηθούμε με ένα ωραίο γκολ σε εκτέλεση. Ο Ηρακλής αντέδρασε και ισοφάρισε. Περιμέναμε μεγάλη πίεση στο δεύτερο ημίχρονο. Λειτουργήσαμε καλά. Είχαμε τη μεγάλη φάση και θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε μία νέα ομάδα. Θα βελτιωθούμε ακόμα πιο πολύ. Καλή συνέχεια και υπομονή στον Ηρακλή».

Ο Θανάσης Στόικος δήλωσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ηρακλής καιγόταν για τη νίκη. Δεχτήκαμε πίεση την οποία όμως περιμέναμε. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε. Όμως δεχτήκαμε γκολ σε ένα κακό χρονικά σημείο για εμάς. Η φάση του Χιντατσέλι ήταν κομβική. Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη αν έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα».

πηγή: bluearena.gr

Last modified onΔευτέρα, 11 Νοέμβριος 2013 21:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep