Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χάσαμε από λάθη του διαιτητή»

Ο Κώστας Βασιλακάκης μίλησε για τα ψυχικά αποθέματα των ποδοσφαιριστών της Δόξας και τα λάθη του διαιτητή. Ο Κώστας Βασιλακάκης μίλησε για τα ψυχικά αποθέματα των ποδοσφαιριστών της Δόξας και τα λάθη του διαιτητή.

Ο Κώστας Βασιλακάκης τόνισε πως το πέναλτι δεν υπήρχε και το δεύτερο γκολ της Κέρκυρας ήταν οφσάιντ.

Με τη διαιτησία που έφερε πίσω την την Δόξα Δράμας και έκρινε ένα ματς που το σκορ είναι μαγική εικόνα, τα έχει ο προπονητής της ομάδας Κώστας Βασιλακάκης.
«Μαγική εικόνα το σκορ. Πάρα πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο, κυριαρχήσαμε στο μεγαλύτερο διάστημα. Κάποιες στιγμές έβλεπα μόνο μια ομάδα μέσα στο γήπεδο και την άλλη να αμύνεται. Δυστυχώς, όμως, βρέθηκε ένας διαιτητής που αλλοίωσε το αποτέλεσμα δίνοντας ένα πέναλτι που δεν ήταν κατά την άποψη μου και ένα γκολ, το δεύτερο που ήταν οφσάιντ. Μπορεί η σέντρα να έγινε παράλληλα, αλλά ο παίκτης της Κέρκυρας ήταν πιο μπροστά. Από εκεί και πέρα δυσκόλεψαν τα δεδομένα για εμάς, αλλά βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και προσπαθήσαμε με διάφορους τρόπους να διασπάσουμε την άμυνα του αντιπάλου. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά που έκαναν φοβερή προσπάθεια και μόνο ένας που είναι εμπαθής, μόνο εκείνος δεν μπορεί να το καταλάβει. Αντιμετώπιζαν μια ομάδα που ερχόταν από επιτυχή αποτελέσματα και είχε προηγηθεί στο ημίχρονο με 2-0. Πιστεύω αν στο δεύτερο μέρος είχαμε σημειώσει ένα γκολ πιο νωρίς, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι».

Media

Last modified onΚυριακή, 20 Οκτώβριος 2013 23:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep