Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βεζυρίδης: «Σασπένς ως το τέλος»

Για το… άγνωστο πρωτάθλημα της Football League και το σασπένς του βορείου ομίλου μίλησε ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και νυν προπονητής τερματοφυλάκων των «μαυραετών» αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα της Football League με την ύπαρξη των δύο ομίλων και στην επιθυμία των ανθρώπων της Δόξας Δράμας να δημιουργήσουν μία ανταγωνιστική ομάδα, που θα είναι ισάξια της ιστορίας και της φανέλας της. Ακόμη, μίλησε για το πέρασμά του από την Κέρκυρα και τη σχέση του με τον πρόεδρο της Football League, Σπύρο Καλογιάννη. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης στην ιστοσελίδα corfusports.gr:

«Έχω ξανάρθει ως αντίπαλος, αλλά ως εν ενεργεία ποδοσφαιριστής. Και υπήρχε άλλη πίεση. Είδα αρκετούς φίλους και γνωστούς. Πάντα τα συναισθήματα είναι θετικά και ευχάριστες οι σκέψεις, όταν έρχομαι στην Κέρκυρα. Και το καλοκαίρι, άλλωστε, πέρασα για διακοπές και θα συνεχίσω να έρχομαι γιατί ήταν κάτι που έμεινε στην ποδοσφαιρική μου καριέρα, κάτι πολύ όμορφο που έχω ζήσει.

Ήταν τρία χρόνια, με επιτυχίες. Η πρώτη άνοδος του ΑΟ Κέρκυρα στην Α’ Εθνική –νιώθω τυχερός, που γνώρισα αυτήν την ομάδα. Η Super League και μετά, βέβαια, η επιστροφή, όπου πλέον, ωστόσο, είχα φύγει».

Για τη σχέση του με τον Σπύρο Καλογιάννη: «Με τον Σπύρο Καλογιάννη μας συνδέει και ο Αθηναϊκός, στον οποίο και είχα γίνει μεταγραφή από τη Δόξα Δράμας. Μεγάλωσα δίπλα του, τον ακολούθησα και στην Κέρκυρα και πιστεύω ότι έδειχνε πάντα μια αδυναμία προς το πρόσωπό μου και με βοήθησε στη σταδιοδρομία μου».

Για το πρωτάθλημα της Football League: «Για όλες τις ομάδες είναι κάτι καινούργιο. Δεν ξέρουμε ακριβώς πώς θα εξελιχθεί. Γι’ άλλη μια φορά, οι υπεύθυνοι του ποδοσφαίρου, μας βάζουν σ’ ένα καινούργιο... τρικ. Με δύο ομίλους, play off σταυρωτά... Θα δείξει... Το σίγουρο είναι ότι ο δικός μας ο όμιλος, ο Βόρειος, είναι αρκετά δυνατός και θα έχει μεγάλο σασπένς ως το τέλος, να δούμε ποιες ομάδες θα παλέψουν για την άνοδο».

Για τους στόχους της Δόξας Δράμας: «Ανέκαθεν η Δόξα στηριζόταν, κατά κύριο λόγο, σε Δραμινούς ποδοσφαιριστές. Στην ενδεκάδα, είχαμε 7-8 και άλλοι τόσοι έμειναν εκτός. Κυρίαρχος στόχος, λοιπόν, είναι αυτά τα παιδιά να μπορέσουν να δώσουν δείγματα γραφής, τι μπορούν να κάνουν. Και, παράλληλα, μέσα από αυτό να βοηθήσουν την ομάδα. Σίγουρα, τα οικονομικά, δεν μπορούν να μας κάνουν να έχουμε υψηλούς στόχους. Αλλά θα προσπαθήσουμε ανταγωνιστικοί και αντάξιοι της ιστορίας και της φανέλας, που φοράμε».

Last modified onΠαρασκευή, 20 Σεπτέμβριος 2013 10:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep