Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Ο Σάμιος στο «FL»

Λίγο μετά την απόφαση δικαίωσης της Δόξας Δράμας από την ΕΠΟ, το footballleaguenews.gr φιλοξενεί δηλώσεις του προέδρου της, Θανάση Σάμιου.

 

 

Ο Πειραιώτης εφοπλιστής λέει αρχικά: «Δεν αισθάνομαι δικαιωμένος. Από την πρώτη στιγμή που βγήκε στη δημοσιότητα αυτό το γεγονός δεν μπορούσα να το πιστέψω. Αυτοί οι άνθρωποι που βρίσκονται στις δικαστικές θέσεις πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί σε αυτά που αποφασίζουν. Και τότε και τώρα θα είμαι με το κεφάλι ψηλά. Πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να μου απονείμουν τα εύσημα».

 

Ο πρόεδρος των «μαυραετών» συνέχισε: «Θέλω να περάσω ένα μήνυμα. Εγώ και όσοι είμαστε στην ομάδα αυτήν, θα παλέψουμε για ένα καλύτερο μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα συμβάλλουμε με ό,τι δυνάμεις έχουμε στο να έχουμε ένα ποδόσφαιρο καθαρό, που παίζεται εντός αγωνιστικών χώρων και όχι έξω από αυτούς».

 

Πλέον ο δρόμος για μεταγραφές επιπέδου στη Δόξα Δράμας άνοιξε και ο Σάμιος δηλώνει: «Τόσο καιρό κάναμε επαφές με πολύ ποιοτικούς παίκτες, οι οποίοι φυσικά δεν μας απαντούσαν διότι υπήρχε αβεβαιότητα. Τώρα έχουμε όλες τις προϋποθέσεις να πάρουμε αυτό που θέλουμε και να κλείσουμε το ρόστερ για το πρωτάθλημα της Superleague».

 

Last modified onΠέμπτη, 20 Οκτώβριος 2011 17:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep