Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το κρίσιμο ραντεβού

Την Παρασκευή (5/7) το απόγευμα είναι το καθοριστικό ραντεβού του Θανάση Σάμιου με τους αδερφούς Σεργιάδη με τις δύο πλευρές να φαίνεται πως είναι κοντά στην συμφωνία για την μεταβίβαση των μετοχών.

Η πιο σημαντική από τις συναντήσεις που έχουν κάνει οι δύο πλευρές αναμένεται να είναι αυτή της Παρασκευής (5/7), κατά τη διάρκεια της οποίας υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να αλλάξει η Δόξα Δράμας σελίδα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Θανάσης Σάμιος, έχει κάνει μέχρι τώρα προχωρημένες επαφές και έχει δώσει αναλυτικά στοιχεία για τα δεδομένα και αυτά έχουν αξιολογηθεί από την πλευρά των αδερφών Σεργιάδη που δείχνουν να είναι κοντά στην αγορά του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.

Είναι πολύ σημαντικό να τελειώσει το θέμα σε αυτό το χρονικό σημείο και για τις δύο πλευρές, αφού θα υπάρχει όλος ο χρόνος για να δημιουργηθεί η ομάδα της νέας σεζόν και να τρέξει σωστά ο σχεδιασμός. Το κλίμα που υπάρχει μεταξύ τους είναι αρκετά καλό, ο Θανάσης Σάμιος έχει πειστεί για τις προθέσεις τους και όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν, επιθυμεί να αφήσει την ομάδα σε σίγουρα χέρια.

Last modified onΠαρασκευή, 05 Ιούλιος 2013 00:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep