Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βελτιωμένη η Δόξα, ισοπαλία στα Πηγάδια

Ο Λεάντρο Καπέλ Ο Λεάντρο Καπέλ

Οι Μαυραετοί ήλθαν ισόπαλοι 2-2 με την Ξάνθη και έδειξαν ότι μπορούν και Superleague.

 

Σε έναν θεαματικό αγώνα με τέσσερα γκολ, η βελτιωμένη Δόξα Δράμας έφυγε με την ισοπαλία 2-2 από τα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη. Οι Μαυραετοί επιτέλους έδειξαν ικανοποιητικά στοιχεία στο παιχνίδι τους και ο Απόστολος Χαραλαμπίδης έχει κάθε λόγο να χαμογελά.

 

Παρότι το ματς δεν ξεκίνησε καλά για τους Δραμινούς, καθώς δέχτηκαν πίεση από τα πρώτα λεπτά, κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους με ωραίο σουτ του Κάπελ στο 13'. Αυτό το γκολ τους ανέβασε την ψυχολογία και με τον Τοπούζη στο 16' λίγο έλειψε να γίνει και το 2-0! Τελικά οι ισορροπίες αποκαταστάθηκαν στο 40', όταν ο Σταθάκης με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι έκανε το 1-1. Ο ίδιος παίκτης όμως στο 73' υπέπεσε  στο μοιραίο λάθος και ο Αραβίδης βρήκε την ευκαιρία να κρεμάσει τον Λυμπερόπουλο. Τέσσερα λεπτά μετά ο Πιτσόκος ανέτρεψε  τον Καζάκη και ο Σουάνης από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Στο 88' ένας πρώην Δραμινός, ο Μαρκόφσκι έχασε σπουδαία ευκαιρία για να δώσει τη νίκη στην Ξάνθη, σε ένα ματς πάντως που το δικαιότερο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία.

 

Να σημειωθεί πως ο Μαρκόφσκι πριν την έναρξη του αγώνα δέχθηκε μία ανθοδέσμη από τον πρόεδρο του συνδέσμου των «Μαυραετών» Κώστα Γιαλαμά, σαν ένα ευχαριστώ για το γεγονός ότι ο Μαυροβούνιος φορ ήταν πέρυσι ο πρώτος σκόρερ της Δόξας. Επίσης πρέπει να ειπωθεί ότι στα Πηγάδια έδωσε κανονικά το παρών ο στενός συνεργάτης του Θανάση Σάμιου, Στέλιος Μπέκας, καθώς και ο Στέλιος Πούλος, που εκτός απροόπτου προορίζεται για τεχνικός διευθυντής.

 

Με 4-1-2-3 και Τριποτσέρη, Τουπούζη

Σε ό,τι αφορά τα τακτικά πλάνα του Χαραλαμπίδη, σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό κόντρα στην Επανομή, ο κόουτς της Δόξας παρέταξε την ομάδα του με δύο αλλαγές. Τους Τριποτσέρη και Τοπούζη αντί του Βάντερσον και Ρούτση. Ο σχηματισμός ήταν 4-1-2-3 με ανάποδο τρίγωνο στο κέντρο και η  ενδεκάδα η εξής: Σέρεμετ - Στεργιανός, Βέρτζος, Μπριλλάκης, Σικαλιάς – Τριποτσέρης- Λίμα Σάντος, Λεάντρο - Αραβίδης, Τοπούζης, Καπέλ.

 

Αναλυτικά οι συνθέσεις με τις αλλαγές:

ΞΑΝΘΗ: Λυμπερόπουλος (76’Ζαρόπουλος), Μπαξεβανίδης (56’Μπέρτος), Εντιμάρ (73’ Τσουμάνης), Κομεζίδης  (73’ Κασολάρι),  Σταθάκης (75’ Γούτας), Πόι (66’Φλίσκας), Μαρκόφσκι (56’ Καζάκης, 79’ Μαρκόφσκι), Μάρα (56’Σουάνης), Ντίκα  (46’Νταρμπιόν), Μαρσελίνιο (77’Καθάριος).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Σέρεμετ (76’ Δαύκος), Στεργιανός (56’ Πιτσόκος), Σικαλιάς, (88’ Κουμπρόγλου) Βέρτζος, Τριποτσέρης (54’ Ρούτσης), Λίμα Σάντος, Λεάντρο, Αραβίδης (85’ Έρος Γκαμπόρ), Κάπελ (82’ Νιάρος), Τοπούζης.

 

* Δεν βρέθηκε πολύς κόσμος στο γήπεδο, παρά το γεγονός ότι η είσοδος ήταν ελεύθερη.

Last modified onΣάββατο, 08 Οκτώβριος 2011 20:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep