Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ποιοι πουλημένοι;»

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας σημείωσε ότι η Δόξα μπορούσε και το τρίποντο στο Πανθεσσαλικό.

Ο τεχνικός της Δόξας Δράμας τόνισε ότι οι «Μαυραετοί» παρά την κούραση στάθηκαν πολύ καλά, ενώ τοποθετήθηκε και για τις δηλώσεις του Θανάση Σάμιου περί «πουλημένων» παικτών. Αναλυτικά είπε μετά το 0-0 με τη Νίκη Βόλου:

«Καταρχήν θέλω να πω ότι είναι το τρίτο παιχνίδι σε επτά ημέρες. Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό. Και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Ξέραμε ότι η Νίκη έχει διεισδυτικότητα και ταλέντο. Θεωρώ ότι δεν κινδυνέψαμε εκτός από την κεφαλιά του Λαλίν. Θα μπορούσαμε να το πάρουμε το ματς σε δυο τρεις καλές ευκαιρίες που είχαμε. Όμως εντάξει, ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς απέναντι σε μια καλή ομάδα. Να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια τους.

Να ευχηθώ στη Νίκη να πετύχει τους στόχους της, τη θεωρώ πολύ καλή ομάδα. Εμείς έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι με τη Λάρισα, θα δούμε τι θα γίνει. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου όλη τη σεζόν».

Για όλα αυτά που ακούστηκαν και τις δηλώσεις περί πουλημένων παικτών που έκανε ο Σάμιος: «Είδατε η ομάδα σήμερα πόσο σοβαρή ήταν. Το έχω πει ότι μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα είμαστε σοβαροί. Δεν υπάρχουν όλα αυτά τα λόγια. Ξέρετε στην Ελλάδα πώς βγαίνουν αυτές οι κουβέντες».

O Ανδρέας Μκρτσιάν άφησε υπονοούμενα για τον τρόπο που έφυγε από τη Νίκη Βόλου και είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε ότι θα παίζαμε με μία δύσκολη ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Ήρθαμε εδώ δουλέψαμε και πήραμε την ισοπαλία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτό τον κόσμο. Όσο χρόνο πέρασα εδώ έχω δώσει ό,τι έχω και δεν έχω γι’ αυτή την ομάδα. Άσχετα πώς έφυγα και πώς με έδιωξαν κάποιοι... Εύχομαι ο Θεός να βοηθήσει, να πάνε όλα καλά, και να δουν την ομάδα τους στην Α’ Εθνική».

Πηγή: sport7.gr

Last modified onΚυριακή, 19 Μάιος 2013 21:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep