Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η διγλωσσία της Καλλονής»

Η Δόξα Δράμας εξέδωσε ανακοίνωση – απάντηση στην ΠΑΕ ΑΕΛΚ σχετικά με τη φιλοξενία.

Οι «Μαυραετοί» στάθηκαν μόνο στα παράπονα της ομάδας της Λέσβου για τη φιλοξενία, αλλά για το θέμα του Νίνο Μιλένκοβιτς δεν έκαναν καμία αναφορά. Μάλιστα, χαρακτήρισαν την ΑΕΛΚ δίγλωσση και εξήγησαν:

«Η πανθομολογούμενη Δραμινή πατροπαράδοτη φιλοξενία κάθε επισκέπτη (αθλητών, παραγόντων & φιλάθλων) στο ιστορικό μας γήπεδο είναι αξιακός πυλώνας της 95χρονης ιδέας που υπηρετούμε με απόλυτη υπευθυνότητα. Αυτό το εισπράτουμε εδώ και χρόνια από όλες τις ομάδες που έχουν περάσει από το γήπεδό μας και μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την φιλοξενία που απολαμβάνουν στην έδρα μας.

Με λύπη & έκπληξη, μετά τις δηλώσεις του βοηθού προπονητή του κ. Τεννέ, η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημερώνει δημόσια την κοινή γνώμη ότι η ανακοίνωση της Αελ Καλλονής έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη δημόσια τοποθέτηση του στελέχους της Καλλονής κ. Λουκά Καραδήμου ο οποίων ενώπιον 10 δημοσιογράφων και τεχνικών στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ευχαρίστησε δημόσια την ΠΑΕ Δόξα διά του τεχνικού διευθυντή της κ. Αντώνη Κασδοβασίλη για την άψογη φιλοξενία της προς την ομάδα της Λέσβου. Παρόμοια δήλωση έκανε και ο αντιπρόεδρος της Καλλονής στον αντιπρόεδρο της Δόξας κ. Καραγιαννίδη για την άψογη φιλοξενία που τους παρείχαμε.

Την πρόσκαιρη πικρία από το όποιο αγωνιστικό αποτέλεσμα την κατανοούμε. Τη διγλωσσία όμως ΟΧΙ».

Last modified onΠαρασκευή, 12 Απρίλιος 2013 13:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep