Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Φάγαμε ξύλο στην Ηλιούπολη»

Ο Θανάσης Σάμιος Ο Θανάσης Σάμιος

Είπε στην Πειθαρχική Επιτροπή ο πρόεδρος της Δόξας, Θανάσης Σάμιος.

 

Ο Θανάσης Σάμιος ολοκλήρωσε την απολογία του στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League, από την οποία κλήθηκε για να δώσει εξηγήσεις, για τον αγώνα με την Ηλιούπολη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δόξα Δράμας, ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία σχέση με το κύκλωμα, τόνισε πως είναι απορίας άξιο, που κλήθηκε ενώ δεν υπάρχει ούτε μία τηλεφωνική συνομιλία του.

 

«Αισθάνομαι θλίψη που βρίσκομαι εδώ καθώς με βάλατε στο τσουβάλι με τους άλλους γιατί παίξαμε με την Ηλιούπολη», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Είμαι πλοιοκτήτης και απόφοιτος της νομικής με άριστα. Καμία κατηγορία δεν υπάρχει σε βάρος μου. Ένας παράγοντας με κάλεσε σε μια πλατεία να συναντηθούμε, είναι κακό αυτό; Ο Τσακογιάννης με ρώτησε αν ‘καίγομαι’ για το παιχνίδι και του είπα ότι θα το πάρω κανονικά. Με συνοδεία φύγαμε από την Ηλιούπολη, φάγαμε ξύλο και στο ημίχρονο και στο τέλος. Έχουν γραφτεί αυτά στον Τύπο. Μου κάνετε επαγγελματική ζημιά, εγώ αύριο θα πάω στην Κορέα και μου προκαλείτε ζημιά με αυτά που κάνετε. Θέλω μια συνομιλία μου, σας προκαλώ να μου φέρετε».

 

Ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής απάντησε στον Σάμιο τονίζοντας ότι «τα τσουβάλια θα ξεχωρίσουν και θα το δείτε σήμερα». Οι Δραμινοί ανταπάντησαν φέρνοντας οπτικό υλικό από την επίθεση στη φυσούνα, ωστόσο δεν έγινε δεκτό από την Επιτροπή.

 

Να σημειωθεί πως στο ίδιο μήκος κύματος με τον Σάμιο κινήθηκαν και ο τερματοφύλακας, Ντίνο Σέρεμετ, καθώς και ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ, Αντώνης Κασδοβασίλης. «Δεν είπα σε κανένα παίκτη τίποτα. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και προηγηθήκαμε με 0-2. Στο ημίχρονο δέχθηκα κι εγώ κλωτσιά με αυτά που έγιναν», σημείωσε ο τελευταίος.

 

Οι «Μαυραετοί» σίγουροι για την αθώωσή τους δεν ζήτησαν αναβολή, αντίθετα απαίτησαν η απόφαση να βγει σήμερα, ωστόσο το πιθανότερο είναι πως αυτό θα γίνει την Παρασκευή (30/09).

Last modified onΠαρασκευή, 30 Σεπτέμβριος 2011 16:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep