Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τζαναβάρας: «Ευχαριστώ τον κόσμο μας»

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας στάθηκε στον κόσμο της Δόξας και χαρακτήρισε τραγικό το πρόγραμμα.

Έπειτα από τη νίκη (2-0) σε βάρος του Πιερικού ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Παναγιώτης Τζαναβάρας δήλωσε: «Σημειώσαμε μία πολύ σημαντική νίκη επί ενός πολύ επικίνδυνου αντιπάλου, που είναι βελτιωμένος στα τελευταία παιχνίδια. Η απόδοσή μας δεν ήταν αυτή που ήθελα. Πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ, αλλά μετά δεν είχαμε την ηρεμία να το διαχειριστούμε. Όταν ανεβαίνουν οι στόχοι υπάρχει πίεση και αν δεν τη διαχειρίζεσαι σωστά, υπάρχει πρόβλημα. Ωστόσο, κάναμε πολλά κλεψίματα, είχαμε πρέσινγκ και στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να κάνουμε ένα δεύτερο γκολ.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Πιερικός άλλαξε σύστημα. Εμείς προσέξαμε την άμυνά μας, γιατί κάποια παιδιά ήταν κουρασμένα. Ήρθε το 2-0 και ηρεμήσαμε. Στο τέλος κάναμε φάσεις για να σημειώσουμε κι άλλα τέρματα. Άλλες φορές παίζεις καλά και δεν νικάς, όπως στα ματς με τον Απόλλωνα και τα Ψαχνά και άλλες δεν παίζεις και νικάς όπως σήμερα. Είναι λογικό, γιατί υπάρχει κούραση».

Για τη συγκομιδή που θα τον ικανοποιήσει στα τρία προσεχή ματς: «Με τρεις νίκες. Όλα είναι δύσκολα και θέλουν διαφορετική διαχείριση».

Για το γεγονός ότι η Δόξα είναι συνεχώς στη… γραμμή των play off: «Είναι πολύ δύσκολο για όλους, ειδικά όταν δεν έχουμε θετικά αποτελέσματα. Είναι ένας μαραθώνιος και το πρόγραμμα τραγικό. Δεν γίνεται με ματς Κυριακή – Τετάρτη συνέχεια».

Για τον τραυματισμό του Στεργιανού: «Δέχτηκε ένα πολύ άσχημο χτύπημα από τον Φαμπίνιο. Δεν ξέρουμε ακόμα πόσο καιρό θα λείψει».

Για το κλίμα στις εξέδρες: «Περίμενα κι εγώ άλλη ατμόσφαιρα. Πάντα τους ευχαριστώ για τη συμπαράσταση, αλλά πάντα περιμένω κάτι παραπάνω. Σε κάποια ματς που δεν είμαστε καλοί θέλουμε τη δύναμή τους. Το μήνυμα το στέλνω κάθε Κυριακή, να είναι κοντά μας και δυνατά. Ευχαριστώ τους φιλάθλους. Είναι κοντά μας κι αυτό έχει σημασία».

Πηγή:sportdrama.gr

Last modified onΤρίτη, 26 Μάρτιος 2013 01:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep