Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η Δόξα ευχαριστεί...

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της Δόξας Δράμας ευχαρίστησαν τους οπαδούς για τη συμπαράσταση στα Γιαννιτσά.

Οι «Μαυραετοί» μετά την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα επέστρεψαν στις νίκες με το «διπλό» στα Γιαννιτσά και έδειξαν ότι διαχειρίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο το εντός έδρας στραβοπάτημα. Μάλιστα, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές με ανακοίνωσή τους ευχαρίστησαν τους οπαδούς για τη συμπαράστασή τους και ανέφεραν:

«Το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδα μας απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας, οι οποίοι σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι της αγαπημένης μας ομάδας στα Γιαννιτσά, έδωσαν το δυναμικό τους «παρών», μετατρέποντας το συγκεκριμένο γήπεδο σε δική μας έδρα και σπρώχνοντας τους ποδοσφαιριστές μας, που για ένα ολόκληρο ημίχρονο αγωνίστηκαν με έναν παίκτη λιγότερο από τους αντιπάλους μας, σε μία ακόμη μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Η παρουσία τους σχολιάστηκε με τα καλύτερα λόγια από τους ανθρώπους των Γιαννιτσών. Εκτιμούμε ιδιαίτερα το γεγονός, ότι οι φίλαθλοί μας παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας και ειδικότερα την πόλη μας, δεν πτοούνται, και φροντίζουν κάθε Κυριακή είτε η ομάδα μας αγωνίζεται στην έδρα της, είτε εκτός έδρας, να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, να αποτετελoύν τον 12ο παίκτη, πάντα σε αθλητικά πλαίσια, δίνοντας δύναμη & κουράγιο στους ποδοσφαιριστές μας στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν ώστε να φέρουν την ΔΟΞΑ μας στη θέση που της αξίζει.

Την Κυριακή 24/3 δίνουμε ακόμη ένα καθοριστικό παιχνίδι στην έδρα μας με αντίπαλο τον Πιερικό. Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας στο γήπεδό μας, ώστε να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές μας με τον τρόπο που μόνο εκείνοι ξέρουν, να πετύχουν μία ακόμη νίκη, που θα φέρει την ομάδα μας στα ψηλότερα σκαλοπάτια της βαθμολογίας».

Για το ματς με την ομάδα της Κατερίνης υπολογίζονται οι Ιντζόγλου, Μιλένκοβιτς που επιστρέφουν από τιμωρία, ενώ αποθεραπεύτηκε ο Πουλάκος. Αντίθετα, τιμωρημένος είναι ο Τότο και τραυματίας ο Σοϊλέδης.

Last modified onΤρίτη, 19 Μάρτιος 2013 19:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep