Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το... 13άρι της Δόξας Δράμας

Οι «Μαυραετοί» θέλουν να συνδυάσουν με τρίποντο τη διεύρυνση του αήττητου σερί στα 13 παιχνίδια.

Αήττητη από τις αρχές Δεκεμβρίου είναι η Δόξα Δράμας και αυτό δείχνει ότι έχει βρει τα πατήματά της. Με επτά νίκες και πέντε ισοπαλίες στα 12 τελευταία ματς, οι Δραμινοί βρίσκονται στη 12η θέση και 3 πόντους μακριά από την 7άδα, οπότε αν θέλουν να πλησιάσουν τις θέσεις των play off καλούνται να περάσουν την Κυριακή (10/03) από την έδρα της ουραγού Αναγέννησης Επανομής, η οποία καίγεται» για το τρίποντο.

Ο τεχνικός, Παναγιώτης Τζαναβάρας, πάντως, αντιμετωπίζει προβλήματα. Ο Γιώργος Πουλάκος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και αποκλείστηκε από την αποστολή, όπως και ο Περπερίδης. Δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών δεν έχει και ο Ιντζόγλου.

Από την άλλη πλευρά, εννοείται ότι οι «ασπρόμαυροι» θα έχουν στο πλευρό τους τούς οπαδούς, καθώς για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι η Αναγέννηση Επανομής σφράγισε εισιτήρια.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Δαύκο, Ξενοδόχοφ, Στεργιανό, Στόϊκο, Μουδούρογλου, Χιντασέλι, Ρούσεφ, Ντο Σάντος, Μπαλλή, Κασσό, Τότο, Ταραλίδη, Κοντέων, Μπουτζίκο, Κάπελ, Σοϊλέδη, Kαμινιώτη, Μιλένκοβιτς, Μικρτσιάν.

Last modified onΤρίτη, 12 Μάρτιος 2013 15:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep