Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μια μεγάλη παρέα…»

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος φιλάθλων της Δόξας Δράμας, «Μαυραετοί» επιστρέφει στο γήπεδο.

Στη φυσική τους θέση (θύρα 4) επιστρέφουν οι «Μαυραετοί» στον αγώνα της Κυριακής (03/03) με τον Ηρακλή Ψαχνών και σε ανακοίνωσή τους μιλούν για τα περσινά γεγονότα και έκαναν γνωστό ότι επιστρέφουν, αυτή τη φορά οργανωμένα για τη μεγάλη ιδέα που λέγεται Δόξα Δράμας.

Στην ανακοίνωσή τους οι «Μαυραετοί» αναφέρουν:

«Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και επειδή ήρθε ο καιρός να πούμε, με τον δικό μας μοναδικό τρόπο, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην προσπάθεια αυτών των παιδιών και προπονητών που τιμούν την φανέλα με τον Μαυραετό, την Κυριακή θα είμαστε και εμείς οργανωμένα στο γνωστό μας «στέκι», στο «σπίτι» μας, στον ιερό αυτό χώρο που όλοι μας μεγαλώσαμε οπαδικά .....στην ΘΥΡΑ 4.

Οι καταστάσεις που βιώνει η ομάδα μας, δυστυχώς δεν έχουν αλλάξει σημαντικά ως προς την ουσία τους σε κανένα μέτωπο από την τελευταία φορά που εκδώσαμε ανακοίνωση για τα τεκταινόμενα, πέρυσι μετά τον εντός έδρας αγώνα (Καραϊσκάκη) με τον ΠΑΟΚ.

Τα μέλη του Συνδέσμου εξακολούθησαν να πηγαίνουν στο γήπεδο μεμονωμένα γι’ αυτό άλλωστε δεν ανακοινώσαμε καμία αποχή αλλά δεν πηγαίναμε οργανωμένα.

Ο λόγος ήταν ότι...

...θέλαμε να εκθέσουμε αυτούς τους επαγγελματίες υβριστές μας και όσους σαν κακές πεθερές είχαν πάντα μια παρατήρηση να κάνουν, για πράγματα τα οποία ποτέ δεν είχαν ούτε το μεράκι ούτε το σθένος να κάνουν οι ίδιοι.

Η μεγάλη πλειοψηφία των Δοξαίων αναγνωρίζει το ρόλο του συγκεκριμένου Συνδέσμου στη δημιουργία κλίματος που σπρώχνει την ομάδα στη νίκη και ζητά εναγωνίως να επιστρέψει η φωνή στο γήπεδο.

Αφήνουμε στην άκρη λοιπόν, προς το παρόν, τις όποιες προσβολές(διοικητικές και μη),τις όποιες προκλήσεις (διοικητικές και μη),τις όποιες απειλές (επίσης διοικητικές και μη),την όποια τρομοκρατία προσπάθησαν κάποιοι να μας επιβάλλουν ώστε να μας αποτρέψουν να είμαστε κάθε αγωνιστική εκεί που ανήκουμε και γινόμαστε πάλι μια γροθιά απλά και μόνο γιατί στην ζωή μας σε αντίθεση με μερικούς άλλους έχουμε μάθει να εκτιμάμε την προσπάθεια κάποιων και να την επιβραβεύουμε όπως της αρμόζει.

Καλούμε λοιπόν όλα τα μέλη μας, και όχι μόνο ,την Κυριακή 3-3-2013 από νωρίς να βρίσκονται έξω από τον σύνδεσμό μας για να ξαναγίνουμε πάλι αυτή η μεγάλη παρέα που έκανε όλη την Ελλάδα να παραμιλάει.

Ξανά ενώνουμε τις φωνές και τις ψυχές μας για αυτήν την μεγάλη ιδέα που λέγετε ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ.

Τέλος καλούμε την διοίκηση της ομάδος και μέσω αυτής τους επίσημους ασφαλείας του γηπέδου να φροντίσουν για την ομαλή διέλευσή μας στο γήπεδο χωρίς ηλικιακές ή άλλες γελοίες δικαιολογίες ώστε να αποτρέψουν κάποιους παρεβρεθούν σε αυτό το κάλεσμα.

Ήρθε η ώρα κύριοι να δείξετε επιτέλους και εσείς ένα μικρό δείγμα σεβασμού σε ΟΛΟΥΣ όσους αγαπάνε την ΔΟΞΑ ανεξαρτήτου ηλικίας, αντιλήψεων κλπ και να αφήσετε στην άκρη τους εγωισμούς και τους παλιμπαιδισμούς.....με λίγα λόγια αποδείξτε επιτέλους ότι μας θέλετε στο γήπεδο.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 4.....ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΜΕΙΣ ΕΚΕΙ.

ΜΕ ΤΙΜΗ Σ.Φ.ΔΟΞΑΣ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ».

Last modified onΣάββατο, 02 Μάρτιος 2013 14:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep