Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γρίφος η επίθεση

Με προβλήματα στη γραμμή κρούσης αναχωρεί για την Αθήνα η αποστολή της Δόξας Δράμας.

Για πρώτη φορά από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος οι «Μαυραετοί» θα αναγκαστούν να παίξουν χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ, Λεάντρο Κάπελ. Ο Ολλανδός είναι τιμωρημένος, θα λείψει από το εκτός έδρας ματς της Κυριακής (17/02) με την Καλλιθέα και από τη στιγμή που οι Τότο, Μουδούρογλου δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμοι, ο Παναγιώτης Τζαναβάρας αναγκάστηκε να πάρει στην αποστολή τον Γιώργο Πουλάκο παρότι ο ίδιος μόλις την Παρασκευή (15/02) προπονήθηκε κανονικά.

Εκτός πλάνων βρίσκεται ακόμα ο τιμωρημένος Κοντέων, ο Μκρτσιαν του οποίου το δελτίο δεν έχει εκδοθεί και ο τραυματίας Μπουτζίκος.

Η αποστολή: Δαύκος Ξενοδόχοφ, Στεργιανός, Ταραλίδης, Μπάρος, Στόικος, Ιντζόγλου, Ρούσεφ, Περπερίδης, Μπαλής, Σοϊλέδης, Μιλένκοβιτς, Πουλάκος, Καμινιώτης, Τότο, Μουδούρογλου, Κανετίδης, Κασσός, Χιντασέλι.

Σε ό,τι αφορά στα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων, η ιστοσελίδα www.sportdrama.gr ανέφερε ότι εμφανίστηκαν υψηλοί δείκτες στη λιπομέτρηση που έγινε και αυτή, βέβαια, αφορά στη διατροφή των ποδοσφαιριστών. Αντίθετα, όπως σημειώνει: «ει βελτιωθεί η «ομαδική δρομική οικονομία λόγω τακτικής». Αυτός ο όρος σημαίνει ότι επειδή η ομάδα έχει βελτιωθεί τακτικά στο παιχνίδι της και έχουν κλείσει μεταξύ τους οι γραμμές δουλεύοντας πιο ορθολογικά, γίνεται καλύτερη διαχείριση των δυνάμεων που υπάρχουν. Λιγότερα περιττά τρεξίματα, προϊόν των καλών συνεργασιών μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι αποτέλεσμα μιας τακτικής που ακολούθησε, στην διαχείριση του υλικού το που είχε στην διάθεση του ο Τζαναβάρας προκειμένου να αντιστρέψει την κάκιστη εικόνα της ομάδας και να αρχίσει να παίρνει αποτελέσματα. Ωστόσο το ζήτημα της περεταίρω βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των παικτών είναι υπαρκτό, εντοπισμένο και προς αντιμετώπιση από την προπονητική ομάδα».

Last modified onΣάββατο, 16 Φεβρουάριος 2013 12:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep