Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αλλοίωση στη Δράμα»

Διαμαρτυρία της Λέσχης Φίλων Δόξας Δράμας για τη διαιτησία του αγώνα με τη Νίκη Βόλου.

Οι οπαδοί των «Μαυραετών» έστειλαν επιστολή στην ΚΕΔ με αφορμή τη διαιτησία του Βάτσιου στην αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου και έκαναν λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος. Αναλυτικά η επιστολή τους:

«Θέμα: Διαμαρτυρία για την διαιτησία του κ. Βάτσιου στον αγώνα της 3-2-2013 μεταξύ Δόξας Δράμας και Νίκης Βόλου από την Λέσχη Φίλων Δόξας Δράμας.

Προς μεγάλης μας έκπληξη και οδυνηρή εμπειρία τουλάχιστον 4000 Δραμινών φιλάθλων χτες γίναμε μάρτυρες μίας ακόμα αλλοίωσης αποτελέσματος εις βάρος της αγαπημένης μας Δόξας. Ο διαιτητής Βάτσιος σε υπόδειξη του επόπτη Κασσαβέτη, αρχικά υπέδειξε πέναλτι σε καταφανέστατο χέρι του αμυντικού Σαμαρά της Νίκης Βόλου (στιγμιότυπο της φάσης επισυνάπτεται), εντούτοις και κατόπιν διαμαρτυριών των ποδοσφαιριστών της Νίκης αυτό ακυρώθηκε και ο διαιτητής υπέδειξε τελικά φάουλ στην γραμμή της μεγάλης περιοχής. Εννοείται ότι δεν έδειξε και την κόκκινη κάρτα -ως όφειλε- στον ποδοσφαιριστή που ακούμπησε την μπάλα με το χέρι.

Η συγκεκριμένη φάση έγινε όταν η Δόξα προηγούνταν με 1-0 και με ενδεχόμενη επίτευξη γκολ μετά την υπόδειξη του πέναλτι θα κατόρθωνε να αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα έναντι της Νίκης και πλεονέκτημα στην βαθμολογία έναντι των αντιπάλων της. Επειδή η διαιτητική αβλεψία βρίσκει την Δόξα για ακόμα μία φορά θύμα αφού το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε αλλά αντίστροφα και στον αγώνα με την Νέα Καβάλα αλλά και πλειστάκις τον τελευταίο χρόνο, αρχικά σαν Λέσχη Φίλων Δόξας Δράμας καταδικάζουμε και διαμαρτυρόμαστε εντόνως για την διαιτητική συμπεριφορά, και παρακαλούμε όπως εξετάσετε σε βάθος τα φαινόμενα διότι υπάρχει κατοχυρωμένη πλέον η υποψία για την αλλοίωση τόσο του συγκεκριμένου αποτελέσματος εις βάρος της Δόξας όσο και προηγούμενων.

Με εκτίμηση και ευχή για απρόσκοπτο και δίκαιο έργο

Το προσωρινό Συμβούλιο
της Λέσχης Φίλων Δόξας Δράμας».

Last modified onΤρίτη, 05 Φεβρουάριος 2013 12:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep