Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν βγήκαμε εκτός στόχων»

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας υποστήριξε ότι το 1-1 με τη Νίκη Βόλου δεν βγάζει εκτός στόχων τη Δόξα Δράμας.

Ο τεχνικός των «μαυραετών» είπε: «Παίζαμε με μία ομάδα που είναι στις πρώτες τρεις θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, με μία ποιοτική και πολύ γρήγορη ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι από τη Νίκη Βόλου. Παίξαμε όπως έπρεπε να παίξουμε, πρεσάραμε πολύ καλά και καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ. Θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει κι άλλο γκολ και θεωρώ πολύ κρίσιμο σημείο την επιλογή του διαιτητή να πάρει πίσω τη φάση του πέναλτι. Άποψή μου είναι πως ήταν καθαρό πέναλτι γιατί το χέρι ήταν ψηλά και η μπάλα κατευθύνονταν στην εστία.

Αυτό επηρέασε όλη την κατάσταση γιατί αν γινόταν εκεί το 2-0, τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά. Στο δεύτερο ημίχρονο, παρόλο που είπαμε να παίξουμε ψηλά, η Νίκη Βόλου πήρε μέτρα στο γήπεδο, γιατί όπως είπα διαθέτει ταχύτατη ομάδα και είναι κάτι που είχαμε δουλέψει. Δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση, παρόλο που είχαμε δουλέψει σ' αυτό το κομμάτι και είχαμε ασφαλίσει το δεύτερο δοκάρι με ελεύθερο παίκτη. Μπορεί για μένα να είναι άσχημο αυτό όμως αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Δεν μπορέσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να έχουμε την ταχύτητα και την κατοχή που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο και θεωρώ πως οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο.

Εμείς το πρώτο και η Νίκη το δεύτερο. Έτσι ήρθε το 1-1, το οποίο δεν μας βγάζει από τους στόχους μας, δε μετριάζει και δε χαμηλώνει την προσπάθειά μας, γιατί πάντα πρέπει να βλέπουμε και τον αντίπαλο. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και δίνω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας, γενικά για την προσπάθειά τους τον τελευταίο καιρό. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο για τη συμπαράστασή του. Μπορεί σήμερα να μην ήρθε η νίκη όμως θα έρθει στα επόμενα παιχνίδια. Θεωρώ πως η πολύ καλή προσπάθεια θα συνεχιστεί έχοντας υψηλούς στόχους».

 

 

Last modified onΚυριακή, 03 Φεβρουάριος 2013 21:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep