Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τζαναβάρας: «Περίφημα…»

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Παναγιώτης Τζαναβάρας.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 στο Καυτανζόγλειο απέναντιστον Ηρακλή ο τεχνικός των «Μαυραετών» ανέφερε:Είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός βαθμός για την ομάδας μας. Αυτή την χρονική περίοδο προσπαθούμε να δώσουμε και βελτιώσουμε πολύ την αμυντική λειτουργία της ομάδας μας και μπορώ να πω πως έχουμε κάνει βελτίωση στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Στο σημερινό παιχνίδι θα μπορούσαμε να γίνουμε πιο απειλητικοί, όμως θέλουμε δουλειά στο επιθετικό κομμάτι. Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο. Στο δεύτερο μέρος, άνοιξε ο αγώνας με αποτέλεσμα εμείς να μείνουμε πίσω και ο Ηρακλής να πάρει την κυκλοφορία του αγώνα. Ισως μας βγήκε και η κούραση. Παρόλα αυτά και τις απουσίες που είχε η ομάδα μας, τα παιδιά τα πήγανε περίφημα και καταφέραμε να φύγουμε με ένα πολύτιμο πόντο από τον σημερινό αγώνα. Εμείς δίνουμε την υπόσχεσή μας ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να τα πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια».

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι το φετινό πρωτάθλημα έχει υψηλό ανταγωνισμό, είπε: «Οντως ο ανταγωνισμός, είναι εκπληκτικός. Πολλές ομάδες είναι κοντά στη βαθμολογία και οι άμυνες είναι αυτές που επικρατούν, γι αυτό και τα πολλά ισόπαλα αποτελέσματα στα περισσότερα παιχνίδια.

Ο τερματοφύλακας, Γιώργος Γουμάγιας είπε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια, στους συμπαίκτες μου. Πήραμε ένα πολύτιμο βαθμό. Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου ότι ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Δεν ήμασταν καλοί στην κατοχή της μπάλας και αυτό μας στοίχισε στην τελική προσπάθεια».

Πηγή: bluearena.gr

Last modified onΤετάρτη, 21 Νοέμβριος 2012 18:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep