Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τρία ερωτήματα στη Δόξα

Αμφίβολοι στη Δόξα Δράμας ενόψει Ηρακλή οι Κάπελ, Σοϊλέδης, Ρούσεφ.

Το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου έχει ξεχαστεί και ο Παναγιώτης Τζαναβάρας την Κυριακή (18/11) βρέθηκε στο Καυτανζόγλειο και παρακολούθησε τη νίκη (3-0) του Ηρακλή απέναντι στον Πιερικό. Τόνισε στους παίκτες του ότι ο Γηραιός είναι ανεβασμένος, σημείωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στην αμυντική λειτουργία, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορεί να γνωρίζει το σχήμα που θα παρατάξει, καθώς τρεις ποδοσφαιριστές του είναι αμφίβολοι.

Εκτός πλάνων βρίσκεται ο Γιάννης Ταραλίδης λόγω τεσσάρων κίτρινων καρτών, ενώ ο Πέτρος Κοντέων δηλώθηκε να απουσιάσει στον αγώνα με την ΑΕΛΚ. Από την άλλη πλευρά θεωρείται πολύ δύσκολο να προλάβει ο Ιβάν Ρούσεφ, ενώ στο χαλάρωμα της Τρίτης (20/11) θα αποφασιστεί αν συμπεριληφθούν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας οι Λεάντρο Κάπελ, Άρης Σοϊλέδης.

Στην 20άδα θα βρίσκονται οι: Γουμάγιας, Δαύκος, Στεργιανός, Γκαρακλίδης, Κάστσελαν, Μιλένκοβιτς, Αγτζίδης, Σοϊλέδης, Ρούσεφ, Κοντέων, Μπάρος, Ιντζόγλου, Καμινιώτης, Περπερίδης, Πουλάκος, Θάνος, Καπνίδης, Χιντατσέλι, Κασσός, Κάπελ.

 

Ιωαννίδης... τέλος!

Μόλις τρεις ημέρες είχε τεχνικό διευθυντή η Δόξα Δράμας. Ο μεγαλομέτοχος, Θανάσης Σάμιος ειδοποίησε με... μήνυμα τον Άγγελο Ιωαννίδη ότι τον παύει από τα καθήκοντά του και έτσι ο Αντώνης Κασδοβασίλης καλείται να τρέξει ξανά για όλα.

 

Last modified onΔευτέρα, 19 Νοέμβριος 2012 23:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep