Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Η υπόσχεση του Τζαναβάρα

Ο τεχνικός της Δόξας τόνισε ότι η ομάδα του θέλει χρόνο για να φτιαχτεί όπως πρέπει.

Μετά το 2-0 από τον Απόλλωνα ο Παναγιώτης Τζαναβάρας είπε: «Είμαι δύο παιχνίδια στην ομάδα. Τοένα από την κερκίδα και το σημερινό. Η ομάδα χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά σε σημαντικά κομμάτια της προπονητικής. Είναι φανερό, ακόμα και στον πιο αδαή. Πρέπει να συνεφέρουμε την ομάδα για να φτάσουμε στο σημείο που πρέπει. Δεν φταίνε σε τίποτα τα παιδιά, προσπαθούν, αλλά έχουν σημαντικές ελλείψεις. Η νίκη του Απόλλωνα είναι πέρα για πέρα δίκαιη. Είχε καλύτερο ρυθμό, καλύτερο πρέσινγκ, περισσότερη δύναμη στις προσωπικές μονομαχίες και κέρδισε δίκαια. Εκτός από ανούσια κατοχή μπάλας που είχαμε σε μερικά κομμάτια του αγώνα, δεν μπορέσαμε να γίνουμε απειλιτικοί. Στον επιθετικό τομέα θέλουμε δουλειά, τρεξίματα, διεισδύσεις. Γι' αυτό είμαστε εδώ. Για να δουλέψουμε. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα και του εύχομαι καλή συνέχεια».

 

-Σας απασχολεί το γεγονός ότι οι φίλοι της Δόξας αποδοκίμαζαν τον μεγαλομέτοχο της ομάδας; Σας προβληματίζει;

«Είναι άσχημα αυτό. Να βρίζουν οι οπαδοί τους παίκτες και την ομάδα. Κάτι πρέπει να γίνει σε αυτό το κομμάτι. Να έρθουν όλες οι πλευρές κοντά για να ηρεμήσουν τα πράγματα. Το μόνο που θέλω να υποσχεθώ, και προς τον κόσμο της Δράμας και στους ποδοσφαιριστές είναι ότι από αύριο κιόλας θα δουλέψω για να φτιάξουμε την ομάδα και όπως θέλω εγώ να τη βλέπω και όπως θέλει ο κόσμος. Αυτό θα απαιτήσει χρόνο. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες ούτε ζητάω πίστωση χρόνου. Η ομάδα θέλει χρόνο για να φτιαχτεί όπως πρέπει. Υπόσχομαι να κάνω μεγάλη προσπάθεια».

 

Ο Πέτρος Κοντέων υποστήριξε: «Ήταν μια δίκαιη νίκη του Απόλλωνα. Ήταν καλύτερος σε όλο το παιχνίδι. Είχαμε μια ανούσια κατοχή μπάλας. Ούτε επιθετικά παίξαμε σωστά. Δεχτήκαμε δύο γκολ σε καίρια σημεία, στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου. Η συνέχεια είναι μεγάλη. Η μόνη γιατρειά είναι να νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο. Μπορούμε να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

 

Media

Last modified onΔευτέρα, 22 Οκτώβριος 2012 01:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep