Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κασδοβασίλης: «Αδικείται η Δόξα»

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Δόξας Δράμας, Αντώνης Κασδοβασίλης δήλωσε ότι είναι τιμή του που η πρώτη νίκη ήρθε με τον ίδιο στον πάγκο.

Ο παλαίμαχος άσος ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη (1-0) απέναντι στην Αναγέννηση Επανομής: «Είναι τιμή μου που η Δόξα κέρδισε το πρώτο της φετινό ματς με εμένα στον πάγκο. Ευχαριστώ τα παιδιά για την συνεργασία. Ολο αυτό το διάστημα δουλέψαμε στην ψυχολογία. Τους το είχα πει πως τους πιστεύω. Η Δόξα αδικείται από την θέση της».

Αναλυτικά δήλωσε:

«Καταρχήν να ευχαριστήσω τα παιδιά για την προσπάθεια να πάρει η ομάδα την πρώτη νίκη και τους τρείς βαθμούς. Ευχαριστώ και τον κόσμο για την στήριξη, παρότι δεν τον έχουμε ικανοποιήσει. Πιστεύω στα παιδιά και στην προσπάθειά τους. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την ψυχολογία. Η Δόξα αδικείται από την βαθμολογική θέση που βρίσκεται. Η συνέχεια θα είναι καλύτερη.

Από αύριο αναλαμβάνει ο νέος προπονητής ο κύριος Τζαναβάρας. Με κάνει χαρούμενο ότι η Δόξα έκανε την πρώτη της νίκη μαζί μου. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Ζήτησα πίεση, να πρεσάρουμε ψηλά, είχαμε δύο ευκαιρίες από τις οποίες θα μπορούσε να είναι διαφορετικό το σκορ. Καταφέραμε βάλαμε ένα γκολ και στο τέλος ένα δεύτερο. Σαν άνθρωπος Κασδοβασίλης αισθάνομαι μεγάλη χαρά γιατί η ομάδα πήρε την πρώτη της νίκη μαζί μου, ωστόσο παραμένω στρατιώτης της Δόξας από κάθε πόστο στο οποίο θα κληθώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα».

Ο Άρης Σοϊλέδης ανέφερε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την στήριξή του. Μετά από άσχημα αποτελέσματα ακόμη έρχονται στο γήπεδο και μας χειροκροτούν. Είχαμε άγχος, αλλά τα καταφέραμε. Πρέπει να πιστέψουμε στις δυνατότητές μας».

 

Last modified onΤρίτη, 16 Οκτώβριος 2012 22:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep