Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σούλης: «Καλό που δεν χάνουμε»

Τα συμπεράσματα του Σούλη Παπαδόπουλου από το φιλικό της Δόξας Δράμας με τον Εθνικό Γαζώρου (1-1).

Ο τεχνικός των «Μαυραετών» δήλωσε μετά το τέλος του σαββατιάτικου φιλικού: «Χάρηκα που δεν χτύπησε κανένα παιδί έτσι όπως πήγε το παιχνίδι. Βέβαια ο Σικαλιάς είχε ένα πρόβλημα στον προσαγωγό, αλλά δεν νομίζω ότι είναι κάτι σοβαρό. Προηγηθήκαμε πάρα πολύ νωρίς, από κάτι φάσεις που ξέρουμε ότι θα προηγούμαστε κάθε φορά, από τα φάουλ. Θα μπορούσαμε να βάλουμε ακόμη ένα γκολ με τον Καμινιώτη και με την κεφαλιά του Σικαλιά. Παρότι εκείνη την ώρα παίζαμε με δέκα παίκτες.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν ορισμένες αλλαγές και δεχτήκαμε την ισοφάριση. Είμαι ευχαριστημένος. γιατί παίξαμε και με δέκα παίκτες για μισή ώρα και μετά μας άφησε ο διαιτητής να βάλουμε ξανά παίκτη μέσα. Είναι πολύ χρήσιμο το φιλικό γιατί έγινε σε γήπεδο τόσο βαρύ. Ο αγωνιστικός χώρος παρά το ότι ήταν τόσο καλός ήταν από την βροχή πολύ βαρύς. Αυτό θα μας χρησιμεύσει πάρα πολύ. Και πάλι βάλαμε πολλά νεαρά παιδιά τα οποία τα βάζουμε και τα βγάζουμε για να παίρνουν εμπειρίες.

Είδαμε ότι κάποιοι πήγαν πολύ καλά και μπορούμε να υπολογίζουμε ότι θα βοηθήσουν όπως ο Καπνίδης και ο Κασσός. Προφυλάξαμε κάποια παιδιά που έχουν μικροτραυματισμούς. Θα ξεκουραστούμε δύο μέρες και στην συνέχεια θα ξεκινήσουμε για να μπούμε στην τελική φάση. Επόμενο φιλικό θα είναι την Κυριακή και με αντίπαλο που θα τον επιλέξουμε με βάση το πρόγραμμα που θα μας βγάλει η κλήρωση. Είναι καλό που δεν χάνει η ομάδα. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αλλά θα μπορούσαμε και να είχαμε χάσει.

Σε ότι αφορά στο δημιουργικό κομμάτι μπροστά, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εμείς θέλουμε να παίρνουμε παιχνίδια όταν παίζουμε εκτός έδρας. Όταν παίζεις εκτός έδρας την στήνεις την ομάδα ανάλογα. Ανεξάρτητα αν είναι μια ομάδα πιο αδύναμη από σένα. Και πάρτε ένα παράδειγμα τον Πανθρακικό. Ήρθε και έπαιξε με μας όπως θα έπαιζε με τον Παναθηναϊκό. Από εμάς έφαγε πέντε γκολ και μετά πήγε και τους κέρδισε. Όλοι ήθελαν να τον σταυρώσουν».

Πηγή: sportdrama.gr

Last modified onΚυριακή, 16 Σεπτέμβριος 2012 15:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep