Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τελειώνει του Πλιάγκα στη Δόξα

Ο Δημήτρης Πλιάγκας αναμένεται να υπογράψει στην Δόξα Δράμας την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου. Ο Δημήτρης Πλιάγκας αναμένεται να υπογράψει στην Δόξα Δράμας την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου.

Ο Δημήτρης Πλιάγκας βρίσκεται ήδη στην Δράμα, έχει συμφωνήσει για την μεταγραφή του και περιμένει την άφιξη του προέδρου της ομάδας για τις υπογραφές.

«Ερχομαι σε μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους. Αυτός είναι και ο λόγος που με έκανε να έρθω στην ομάδα. Το ρόστερ είναι πολύ καλό και θα συζητήσω με τη διοίκηση για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή μου. Την Δευτέρα αναμένεται να τελειώσει το θέμα, με την επιστροφή του προέδρου από το εξωτερικό»

Οι λεπτομέρειες μένουν για να τελειώσει η μεταγραφή του Δημήτρη Πλιάγκα στην Δόξα Δράμας. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην πόλη της Δράμας και έχει ήδη συμφωνήσει για να συνεχίσει την καριέρα του στους Μαυραετούς. Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα είναι η επιστροφή του πρόεδρου της ομάδας από το εξωτερικό. Ο Θανάσης Σάμιος αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα την Δευτέρα και τότε θα κλείσει το θέμα. Ο Δημήτρης Πλιάγκας έχει μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Λάρισας που αγωνιζόταν από τον Ιανουάριο του 2011. Προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και έχει αγωνιστεί ακόμη σε Μαρκό, Προοδευτική, Θρασύβουλο, Λεβαδειακό, ΟΦΗ, Ιωνικό και Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Δημήτρης Πλιάγκας τόνισε στο dramagoal.gr «Ερχομαι σε μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους. Αυτός είναι και ο λόγος που με έκανε να έρθω στην ομάδα. Το ρόστερ είναι πολύ καλό και θα συζητήσω με τη διοίκηση για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή μου. Την Δευτέρα αναμένεται να τελειώσει το θέμα, με την επιστροφή του προέδρου από το εξωτερικό».

Η Δόξα Δράμας πλέον κοιτάζει την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών για την θέση του κεντρικού αμυντικού με την υπόθεση του Θοδωρή Τριποτσέρη να μην έχει κλείσει οριστικά, αφού ο ποδοσφαιριστής δεν έχει υπογράψει πουθενά. Παράλληλα σκέψεις υπάρχουν και για τον Γιώργο Πουλόπουλο που είχε πέρσι συνεργαστεί με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον Πιερικό και είναι ελεύθερος.

Η Δόξα Δράμας δίνει την Κυριακή (2/9) φιλικό αγώνα στην Καλαμαριά με την τοπική ομάδα στις έξι το απόγευμα.

Last modified onΣάββατο, 01 Σεπτέμβριος 2012 18:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep