«Φανερή έλλειψη πάθους»

Το μήνυμα των οπαδών του Διαγόρα μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Με αφορμή τις τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα ο σύνδεσμος φιλάθλων του Διαγόρα, «Θύρα 6» σε ανακοίνωσή του ζήτησε περισσότερο πάθος και ανέφερε:

«'25/3/1905-25/2021… Χρόνια πολλά αγάπη μου γλυκιά. Σε λίγες μέρες γιορτάζουμε τα 116 χρόνια του Διαγόρα μας, του ιστορικότερου συλλόγου της Δωδεκανήσου και ευχή όλων μας είναι να τα χιλιάσουμε. Όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο είναι το μοναδικό ενεργό τμήμα αυτή τη στιγμή (λόγω πανδημίας), θα θέλαμε να πούμε τα εξής:

Η ομάδα φτιάχτηκε με στόχο την παραμονή στην κατηγορία και βάση συγκομιδής βαθμών είναι μέσα στους στόχους της και με το παραπάνω. Λογικό είναι μετά από τον καταπληκτικό α’ γύρο και την υψηλή μας βαθμολογική θέση, οι προσδοκίες και τα όνειρα όλων ήταν για κάτι παραπάνω. Καταλαβαίνουμε την ταλαιπωρία που υφίστανται οι ποδοσφαιριστές λόγω των αγώνων κάθε τρεις μέρες τις περισσότερες φορές, εξαιτίας των συνεχόμενων ταξιδιών. Καταλαβαίνουμε επίσης ότι υπάρχουν αρκετοί τραυματισμοί βασικών παικτών όπως και τιμωρίες λόγω καρτών, αλλά δεν μπορούμε να δεχθούμε τη φανερή έλλειψη πάθους στους τρεις τελευταίους αγώνες αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Θα ήμασταν αγνώμονες, εάν δεν αναγνωρίζαμε το πάθος και την αγωνιστικότητα που δείξατε σε όλους τους προηγούμενους αγώνες, γι αυτό λοιπόν θέλουμε να δούμε ξανά το ίδιο πάθος, τον ίδιο μόχθο, την ίδια ένταση του α’ γύρου. Μάλιστα, σύμφωνα με τα δικά σας λεγόμενα και απ' αυτό που αφουγκράζεται όλος ο κόσμος, υπάρχει μία διοίκηση και ένας πρόεδρος μαζί με έναν διευθυντή οργάνωσης, που σας παρέχουν τα πάντα στο ακέραιο. 

Κατανοούμε ότι η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά πιστεύουμε στις δυνατότητές σας. Αγωνιστείτε με πάθος για τον Διαγόρα μας, για την πάρτη σας, για την πάρτη μας και για όλο τον κόσμο του Διαγόρα. Θύρα 6, η ιστορία συνεχίζεται».

Last modified onΤρίτη, 23 Μάρτιος 2021 14:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep