Αναβολή για... 18 Ιανουαρίου

Η ΠΕΕΟΔ θα συνεδριάσει εκ νέου 18 Ιανουαρίου. Αναβολή για Διαγόρα.

Μία φορά το μήνα συνεδριάζει η ΠΕΕΟΔ στην ΕΠΟ, όμως οι αναβολές στη συντριπτική πλειοψηφία των υποθέσεων έχουν ως αποτέλεσμα να μαζεύονται δεκάδες προσφυγές και πολλές ακόμα να είναι απροσδιόριστες. Ο ΠΣΑΠ, μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, αντέδρασε όταν τη Δευτέρα (07/12) άκουσε τον συνταξιούχο πρόεδρο Βασίλη Ανδρόνικο να ανακοινώνει επόμενη δικάσιμο στις... 18 Ιανουαρίου παρότι ακολουθεί χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

Ο Διαγόρας είχε στο πινάκιο δύο προσφυγές, αυτές των Θοδωρή Παπαδόπουλου, Γιώργου Μπαρμπαρούση. Η νομικός Χριστιάνα Ανδρινοπούλου ζήτησε αναβολή, γιατί ο δικηγόρος Χάρης Γρηγορίου δεν μπορούσε να παρασταθεί εξαιτίας συμπτωμάτων γαστρεντερίτιδας, αλλά η εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ Άννα Νικολούση δεν συναίνεσε.

«Είναι προσφυγές που ασκήθηκαν τον Σεπτέμβριο και έχουμε Δεκέμβριο. Δεν γίνεται να μένουν τόσο καιρό απλήρωτοι. Αν δεν συζητηθούν, βάλτε την πιο σύντομη δικάσιμο», είπε η Νικολούση και ζήτησε να προσκομίζονται τεστ Covid-19 όταν ζητείται αναβολή γι' αυτό τον λόγο.

«Εδώ εσείς συναινείτε σε αναβολές άνευ λόγου», της απάντησε ο Ανδρόνικος και συνέχισε: «Όλα τα δικαστήρια είναι κλειστά. Μόνο εμείς συνεδριάζουμε με τόσους πολλούς. Καμία άλλη επιτροπή δεν έχει τόσα άτομα». Η Νικολούση του απάντησε: «Ας μην ορίζατε δικάσιμο. Βάζετε μία συνεδρίαση τον μήνα και μαζεύονται 30 προσφυγές».

Εν τέλει η επιτροπή κατά πλειοψηφία αποφάσισε να αναβληθεί η συζήτηση των δύο υποθέσεων του Διαγόρα για τις 18 Ιανουαρίου. Υπήρξαν μέλη που ζητούσαν από τον Ανδρόνικο να ορίσει ακόμα μία συνεδρίαση εντός Δεκεμβρίου, όμως εκείνος ήταν ανένδοτος.

Last modified onΤρίτη, 08 Δεκέμβριος 2020 13:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep