"Διπλό" ο Διαγόρας στα Τρίκαλα!

Ο Διαγόρας υποχρέωσε τα Τρίκαλα στην πρώτη τους εντός έδρας ήττα (0-1), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο τερματοφύλακας, Τσέλιος, ο οποίος στις καθυστερήσεις απέκρουσε πέναλτι του Πελάεθ!

Το γκολ της νίκης για τον Διαγόρα, πέτυχε στο 22ο λεπτό ο Γούλας.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά έπεσαν πάνω στον εκπληκτικό Τσέλιο.

Το παιχνίδι άνοιξε μετά το 0-1 και ο Διαγόρας προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Μια κεφαλιά του Αυγενικού πέρασε άουτ στο 73', ενώ στο δίλεπτο 85'-86' Πινιώτης και Αυγενικού έχασαν την ευκαιρία να κάνουν το 0-2.

Ο Τσέλιος από την πλευρά του σταμάτησε τον Σταματή στο 57' και στο 66', ενώ τα Τρίκαλα διαμαρτύρονται για μια φάση στο 88ο λεπτό, ότι στην προσπάθεια του Σταματή η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Ο βοηθός διαιτητή είχε διαφορετική άποψη και το παιχνίδι συνεχίστηκε μέχρι να φτάσουμε στις καθυστερήσεις του αγώνα, όπου τα Τρίκαλα κέρδισαν πέναλτι και ο Τσέλιος έσωσε δύο πολύτιμους βαθμούς για την ομάδα της Ρόδου.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Γιαννίτσης (76' Ποζατζίδης), Οικονομόπουλος, Σανδραβέλης, Νιάρος, Βέρτζος, Παπαγεωργίου, Τσίπρας (46' Λώττας), Πελάεθ, Γρηγορόπουλος (65' Πέλκας), Σταματής.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Κασνέτσι, Καρπαθάκης, Πινιώτης (90' Ευαγγελιδάκης), Μπουρλάκης (90' Πατσαρούχας), Αυγενικού, Χουζούρης, Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης, Γούλας (88' Γεωργίου).

Last modified onΚυριακή, 12 Ιανουάριος 2020 16:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep