Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Οριστικό τέλος για Διαγόρα

Τελεσίδικη φαίνεται η αποβολή της ομάδας της Ρόδου από το πρωτάθλημα, αφού πλέον δεν μπορεί να οριστεί κανένα ματς της και πιθανότατα θα χάσει στα χαρτιά και όλα όσα έδωσε μέσα στο 2012.

Η κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του Διαγόρα οδήγησε στην ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της ομάδας της Ρόδου στο πρωτάθλημα της Football League και τα «βάσανα» της δείχνουν να μην έχουν τέλος. 

Σύμφωνα με όλες τις πηγές, πλέον είναι αδύνατο να ανακληθεί η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και αυτό σημαίνει πως θα αποβληθεί οριστικά από το πρωτάθλημα και δεν θα οριστεί κανένας άλλος αγώνας της.

Τα βεβαιωμένα χρέη προς τους παλιούς ποδοσφαιριστές της και τους προπονητές της έγιναν η αιτία να εκπέσει η εγγυητική επιστολή και αφού δεν έχει στα χέρια της πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος δεν έχει δικαίωμα να ορίσει αναμέτρηση του Διαγόρα. Μάλιστα αν συμβεί αυτό θα υπάρξουν κυρώσεις για την Ενωση Β’ και Γ’ Εθνικής διότι θα έχει παραβεί όσα ορίζει η αθλητική νομοθεσία.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του Διαγόρα υποστηρίζουν πως μπορούν να αλλάξουν την απόφαση της ΕΕΑ, αλλά αυτό φαντάζει αδύνατο, διότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του FL News δεν διαθέτουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα που είναι από τις βασικές παραμέτρους για το πιστοποιητικό, αλλά και την επικύρωση των μεταγραφών.

Last modified onΚυριακή, 19 Φεβρουάριος 2012 21:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep