Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επτά μεταγραφές ο Διαγόρας!

Ο Διαγόρας έκλεισε επτά παίκτες και συζητά με Αλέκο Αλεξανδρή για τον πάγκο.

Τα δελτία των Φελισιέν Σίγκμπο, Αλέξανδρου Καραχάλιου, Δημήτρη Γιαννουλίδη, Κώστα Κανακάρη, Γιώργου Θέου, Γιώργου Δελαπόρτα και Κώστα Κωτσαρή κατέθεσε την Τρίτη (31/01) ο Διαγόρας και την Τετάρτη (01/02) θα κατατεθούν τα συμβόλαιά τους!

Ο Σίγκμπο είναι γνωστός από τη θητεία του σε ΠΑΣ Γιάννινα, Πιερικό, Κέρκυρα, ο Καραχάλιος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ, ο Γιαννουλίδης πέρυσι αγωνιζόταν στη Θύελλα Πετρωτού, ο Κανακάρης είναι Ελληνοαυστραλός και έπαιζε στην Ταζμάνια, ο Θέος έχει μείνει ελεύθερος από την Καλλονή, ο Δελαπόρτας από τον Φοίβο Κρεμαστής και ο Κωτσαρής από την Επανομή.

Στο θέμα του προπονητή, γίνονται επαφές με τον Αλέκο Αλεξανδρή.

Σχετικά με την αποχή, η ΠΑΕ Διαγόρας ανέφερε: «Η ΠΑΕ Διαγόρας ανακοινώνει ότι στηρίζει απερίφραστα τον αγώνα που ξεκίνησε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών για τη βελτίωση των συνθηκών των αθλητών που αγωνίζονται στις ομάδες της Football League και της Football League 2.

Σεβόμενοι τις αρχές που πρεσβεύει ο Διαγόρας από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης του, δηλώνουμε ότι κάθε σκέψη δημιουργίας ''απεργοσπαστικού μηχανισμού'' για τη διεξαγωγή έστω κι ενός αγώνα όχι μόνο είναι μακριά από εμάς αλλά μας βρίσκει απόλυτα αντίθετους. 

Ας είναι οι ποδοσφαιριστές οι πρώτοι που θα ξεκινήσουν τον αγώνα για ένα καλύτερο ''αύριο'' στις ομάδες δυο κατηγοριών που αργοπεθαίνουν μέρα με τη μέρα...»

Last modified onΤρίτη, 31 Ιανουάριος 2012 21:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep