Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αδειάζει το ρόστερ του Διαγόρα

Προσφυγή και ο Γιώργος Πονηρός

Οι μοναδικές λύσεις συμβολαίων μέχρι στιγμής στους «κυανέρυθρους» αφορούν στους Βαγγέλη Λερογιάννη, Πάρη Μπακάλη όμως το έμψυχο δυναμικό του Διαγόρα σε λίγες ημέρες θα έχει συρρικνωθεί, καθώς θα ακολουθήσουν οι Πουλόπουλος, Μουσταφίδης, Τσίτσι, Παπαδημητρίου, Ματεντζίδης και οι Μπαούρης, Επιφάνης, οι οποίοι αναμένεται να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Καλαμάτα.

Εκτός αυτών, την Πέμπτη (12/01), κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ η προσφυγή του Γιώργου Πονηρού. Ο τερματοφύλακας των Ροδιτών αν και αρχικά θα έλυνετο συμβόλαιό του, τελικά κινήθηκε νομικά διεκδικώντας 22.800 ευρώ. Φυσικά, θεωρείται απίθανο να πάρει τα χρήματά του…

Σε ό,τι αφορά στην ομάδα Νέων, ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Σπύρος Καλογιάννης προσπαθεί να βρει φόρμουλα σε συνεργασία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, ώστε οι νεαροί να συνεχίσουν να αγωνίζονται στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα παρότι ο Διαγόρας θα αποχαιρετήσει… Όπως είναι γνωστό, θα χάσει το ματς με τον Εθνικό Αστέρα στα χαρτιά (3-0 α.α.) και θα του αφαιρεθούν 2 βαθμοί.

Last modified onΠαρασκευή, 13 Ιανουάριος 2012 19:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep