Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«2012 χωρίς Διαγόρα»

Ο Πάρης Μπακάλης τα είπε, αλλά ποιος τον ακούει…

Το νέο έτος δεν θα υπάρχει ο Διαγόρας. Σε όλα τα παιχνίδια του Κυπέλλου δεν είδα ένα άδειο γήπεδο. Μπορεί να μην υπάρχουν άνθρωποι να βάλουν λεφτά, αλλά δεν υπάρχει και κόσμος που να στηρίζει την ομάδα. Μιλάμε για εγγυητικές, για προσφυγές και τα ποσά είναι τεράστια. Αν δεν ενδιαφερθεί ο κόσμος δεν θα υπάρξει συνέχεια. Μιλάμε για πρόβλημα επιβίωσης.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο ποδοσφαιριστής του Διαγόρα, Πάρης Μπακάλης στάθηκε στην απουσία των φιλάθλων και έστειλε μήνυμα ότι οι «κυανέρυθροι» δεν θα υπάρχουν το 2012!

Αναλυτικά είπε:

«Ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι όσο περισσότερο μπορούσαμε. Το είδαμε σαν ευκαιρία, γιατί αν μπείτε στα αποδυτήρια μας θα δείτε ηλικίες που δεν υπάρχουν αλλού στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Από την αρχή είπαμε να το δούμε σαν εμπειρία για να αποκομίσουμε ότι περισσότερο μπορούμε. Τώρα για την ομάδα του Διαγόρα, υπάρχουν απίστευτα προβλήματα που δεν λέγονται.

Πιστεύω πώς έφτασε ο καιρός να πούμε ποια είναι αυτά αλλά και γιατί δεν λέγονται. Μιλάμε για επαγγελματικό ποδόσφαιρο και για παίκτες που θα πάνε σπίτια τους τα Χριστούγεννα, με μηδέν ευρώ στις τσέπες εδώ και πέντε μήνες. Υπάρχουν ούτε πέντε άνθρωποι στην ομάδα οι οποίοι τρέχουν για να πάρουν ρούχα ακόμα και για προπόνηση. Πράγματα που δεν πρέπει να τα λέμε για να μην αποθαρρύνουμε τον κόσμο. Μιλάμε για ένα νησί που ξέρετε όλοι τι γίνεται το καλοκαίρι. Ξέρετε ποια είναι τα έσοδα του νησιού και ποιος ο κόσμος του. Ξέρετε την ιστορία της ομάδας του Διαγόρα και σήμερα βγαίνουμε για το ματς με αντίπαλο Α' Εθνικής κι έχει 50 άτομα στην μια κερκίδα και εκατό στην άλλη.

Παρακολούθησα από χθες όλα τα παιχνίδια του Κυπέλλου σ' όλες τις περιφέρειες. Δεν είδα ένα άδειο γήπεδο. Στην Καλλονή είχε 3 χιλιάδες κόσμο. Μπορεί να μην υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι θα βάλουν λεφτά, αλλά δεν υπάρχει και κόσμος που να στηρίζει την ομάδα. Το νέο έτος δεν θα υπάρχει ο Διαγόρας. Μιλάμε για εγγυητικές, μιλάμε για προσφυγές και τα ποσά είναι τεράστια. Αν δεν ενδιαφερθεί ο κόσμος, καθώς δεν υπάρχουν επιχειρηματίες, δεν θα υπάρξουν τίποτα. Μιλάμε για πρόβλημα επιβίωσης».

Εάν την σεζόν 1990-91 μου έλεγε κάποιος ότι τότε σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής κάτω από τις οδηγίες του Aγγελου Αναστασιάδη θα βρισκόμουν είκοσι χρόνια μετά δίπλα του να δίνουμε κοινή συνέντευξη Τύπου, το λιγότερο θα τον περνούσα για τρελό. Μιχάλης Τσιβρινής

Ο τεχνικός, Μιχάλης Τσιβρινής είχε πει νωρίτερα: «Ό,τι και να πω θα είναι περιττό. Τα παιδιά τα δικά μας προσπάθησαν να το δουν σαν μια ευκαιρία καλή, η οποία θα τους έδινε δύναμη και αισιοδοξία για ένα Γολγοθά που ακολουθεί. Έτσι το είδαν. Μιλήσαμε όλη την εβδομάδα και αυτά που είπαμε αυτά έγιναν. Είπαμε να ευχαριστηθούν τα παιδιά το παιχνίδι κι αυτό έκαναν. Είπαμε να κερδίσουμε εμπειρίες κι αυτό κάναμε.

Η ανωτερότητα της ομάδας του κ. Αναστασιάδη ήταν εμφανέστατη δεν απειλήσαμε σε κανένα σημείο του αγώνα, προσπαθήσαμε όμως να έχουμε κυκλοφορία, να παίξουμε δυνατά, να παίξουμε με ενθουσιασμό και νομίζω πώς εδώ τα πήγαμε καλά. Νιώθω υποχρέωση να δώσω από δω τα συλλυπητήρια μου στον κ. Αναστασιάδη γιατί γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια το τι σημαίνει μητέρα για τον Άγγελο.

Όταν εμείς είπαμε πώς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι μόνο να ευχαριστηθούμε το σημερινό παιχνίδι και να το δούμε σαν γιορτή, κάποιοι το πέρασαν στην ειρωνεία. Εμείς είμαστε εδώ και πολεμάμε. Αυτοί δεν είναι εδώ κι ούτε έμειναν πολύ. Και κάτι άλλο. Εάν την σεζόν 1990-91 μου έλεγε κάποιος ότι τότε σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής κάτω από τις οδηγίες του κ. Αναστασιάδη θα βρισκόμουν είκοσι χρόνια μετά δίπλα του να δίνουμε κοινή συνέντευξη Τύπου, το λιγότερο θα τον περνούσα για τρελό. Ευχές για την δική μας ομάδα είναι δύσκολο να δώσουμε. Έχουν μείνει 3-4 άνθρωποι που τρέχουν 24 ώρες το 24ωρο, για να λειτουργεί αυτή η ομάδα».

Last modified onΠέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2011 19:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep