Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Περηφάνεια για Αυγενικού

 

Ο ποδοσφαιριστής του Διαγόρα κλήθηκε στη Νέων

 

 

Η μοναδική κλήση ποδοσφαιριστή της Football League για την Εθνική Νέων αφορούσε στον Μιχάλη Αυγενικού. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής του Διαγόρα ήταν μέσα στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή, Κώστα Τσάνα για τις προπονήσεις από 14 έως 16/11 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και η κλήση του αποτελεί το μόνο ευχάριστο γεγονός για τους «κυανέρυθρους» των πολλών οικονομικών προβλημάτων.

 

Γεννημένος την Πρωτοχρονιά του 1993, ο 18χρονος Μιχάλης Αυγενικού είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής από την Football League που θα φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Νέων σ' αυτή την κλήση!

 

Όπως, μάλιστα, ανέφερε η διοίκηση των «κυανέρυθρων»: «Η απόφαση του κ. Τσάνα να καλέσει στη Εθνική έναν νεαρό ποδοσφαιριστή του Διαγόρα, χαρίζει δύναμη και κουράγιο σε διοίκηση και τεχνική ηγεσία που υπερασπίζονται φέτος με όλες τις δυνάμεις τους ένα project το οποίο έχει ως κεντρικό πρωταγωνιστή τον νεαρό, Έλληνα, ποδοσφαιριστή.

 

Μαζί στέλνει κι ένα «μήνυμα» σ' όλους τους παράγοντες και του φιλάθλους του τόπου μας που πρόσκεινται στον Διαγόρα, ότι αξίζει, πραγματικά, τον κόπο να στηρίξουν αυτή την πρωτοποριακή προσπάθεια για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου».

 

Last modified onΤετάρτη, 09 Νοέμβριος 2011 20:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep