Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ντόστανιτς: «Όχι μόνο τουρισμός»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Διαγόρα στη συνέντευξη Τύπου.

 

 

Μετά το τέλος του αγώνα της πρεμιέρας με την Καλλιθέα ο Ράτκο Ντόστανιτς δήλωσε:

 

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας για τους τρεις βαθμούς. Άξιζαν τη νίκη σήμερα. Η δική μου ομάδα έδωσε όσα μπορούσε και το παιχνίδι σε κάποια σημεία ήταν πάρα πολύ καλό. Πρόοδος για εμάς είναι το ότι έχουμε μια ομάδα μικρής ηλικίας. Αποφασίσαμε φέτος να δουλέψουμε με νέα παιδιά και θέλει υπομονή αυτό. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, δουλεύουμε καλά μεταξύ μας παρότι δεν έχουμε τις κατάλληλες συνθήκες. Ξέρω πως δεν έδειξαν πραγματικά τι αξίζουν, τους ξέρω από τους προπονήσεις και ήταν το πρώτο μας παιχνίδι και είχαν άγχος.

 

Νομίζω πως αυτό το νησί, η Ρόδος, πρέπει να έχει εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά. Εμείς που ήρθαμε από έξω έχουμε εμπιστοσύνη και πρέπει να στηριχθούν και από τον κόσμο της Ρόδου. Ξεκινήσαμε με νέα παιδιά και υπάρχει ταλέντο. Αυτό που ζητάμε εμείς μόνο είναι να έχουμε που να κάνουμε προπόνηση με αυτά τα παιδιά. Είμαι πολύ τυχερός που δουλεύω σε πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής με τόσο νεαρά παιδιά. Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση που δεν έχουμε τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και των αρχών του τόπου».

 

Σε ερώτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ο Σέρβος είπε: «Μια φορά έχουμε το κεντρικό γήπεδο και τις άλλες μέρες ψάχνουμε να δούμε που θα κάνουμε προπόνηση, αφού αν χρησιμοποιήσουμε το βοηθητικό που είναι σε πολύ κακή κατάσταση θα έχουμε πέντε διαστρέμματα την ημέρα. Υπάρχει ταλέντο στην Ελλάδα, όλες οι ακαδημίες στην Ελλάδα έχουν υλικό. Είναι κρίμα να μην αξιοποιηθεί. Καλός είναι ο τουρισμός, αλλά χρειάζεται και ο αθλητισμός».

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep