Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εφιαλτικά σενάρια για Διαγόρα

Κινδυνεύει ακόμη και με αφανισμό ο ιστορικός σύλλογος της Ρόδου.

 

Εφιαλτικό φαντάζει το σενάριο της επόμενης μέρας για τον Διαγόρα Ρόδου εάν δεν κερδίσει την έφεση που θα κάνει κατά της εξοντωτικής ποινής που του επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή της  Football League. Οι Ροδίτες ακόμη δεν την έχουν υποβάλλει, ωστόσο αυτό αναμένεται μέσα στη Δευτέρα (10/10).

 

Ελπίδες ανατροπής της πρωτόδικης απόφασης υπάρχουν, εντούτοις στο σωματείο η κατήφεια είναι διάχυτη καθώς η υπόθεση είναι πολύ δύσκολη. Ηδη λοιπόν οι διοικούντες ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους, λαμβάνοντας υπόψιν  το πλέον απαισιόδοξο σενάριο, δηλαδή αυτό που λέει ότι ο υποβιβασμός στην Football League 2 και το πρόστιμο των 225.000 ευρώ, θα ισχύσουν ως έχουν. Σε αυτή περίπτωση είναι πολύ πιθανό να επιλεχθεί ο δρόμος της εθελουσίας εξόδου στη Δ' Εθνική, προκειμένου να διαγραφούν τα χρέη, καθώς τα έσοδα από τη συμμετοχή στη Γ' Εθνική δεν επαρκούν για να αποπληρωθεί το άνωθεν πρόστιμο. Η άλλη λύση είναι η αποχή για ένα χρόνο και κατόπιν η επιστροφή της ομάδας «καθαρής» στα τοπικά πρωταθλήματα.

 

Σαφέστατα όποιος δρόμος και να επιλεχθεί, ένα είναι το δεδομένο. Οτι ο ιστορικός σύλλογος της Ρόδου, κινδυνεύει με αφανισμό και εάν δεν υπάρξει φιλότιμη προσπάθεια από όλους τους εμπλεκόμενους, τότε το νησί των Δωδεκανήσων θα χάσει τον κορυφαίο εκπρόσωπό του στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και γενικότερα στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep