Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τρόμαξαν με Λερογιάννη

Ο Βαγγέλης Λερογιάννης Ο Βαγγέλης Λερογιάννης

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε ο παίκτης του Διαγόρα Ρόδου με έντονη δυσφορία.

 

Απρόβλεπτη εξέλιξη είχε η φιλική αναμέτρηση του Διαγόρα κόντρα στην Αναγέννηση Εμπωνα. Ποδοσφαιριστές, προπονητές και θεατές, πάγωσαν βλέποντας τον Βαγγέλη Λερογιάννη να αποχωρεί από το γήπεδο στο 35' αισθανόμενος έντονη δυσφορία. Ο άσος του Διαγόρα διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, όπου του έγιναν αναλυτικές εξετάσεις, οι οποίες ευτυχώς ήταν καλές. Παρόλα αυτά οι γιατροί του συνέστησαν να παραμείνει κλινήρης, για προληπτικούς λόγους.

 

Στα αμιγώς αγωνιστικά η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς επικράτησε με 3-0 με σκόρερ του Διακάκη, Π. Καραγεωργίου και Ρούσσος. Ο Σέρβος προπονητής τέσταρε την ετοιμότητα των νεαρών ποδοσφαιριστών του ενώ πέρασε από «μικροσκόπιο» τον τερματοφύλακα Νίκο Κουρουθιανάκη.

 

Η σύνθεση του Διαγόρα: Τύρελης, Κωνσταντινίδης, Κουρουθιανάκης, Ματεντζίδης, Γαμπιεράκης, Κανάρης, Καραγεωργίου, Τσίτσι, Χατζηπέτρος, Λερογιάννης, Διακάκης. Έπαιξαν και οι: Ζωγράφος, Μανωλάγκας, Μαργωμένος, Πέτκοβιτς, Καραγιάννης, Μαλλιάκας, Μιχαλόπουλος, Παπασταμάτης, Νυστάζος, Χατζημανώλης, Σκυλλαράκης, Κετσές, Αρφαράς, Νικήτας, Χαρτοφύλης.

Αναγέννηση Έμπωνα: Φλώσφαλης, Ξίπας, Γιορδαμνής, Κοσμάς, Βενέτης, Τσιντενίδης, Κωνσταντινίδης, Χωρίτης, Ντελάτι, Ν. Τσουκαλάκης, Μ. Τσουκαλάκης. ·Έπαιξαν και οι: Γιασιράνης, Ζαρπέλης.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep