Αναφορά Αγώνα: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ | Round 14 | FOOTBALL LEAGUE 2018-19

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ εν ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
0 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 26 Ιανουάριος 2019
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
93Βγήκε Δημήτρης Τασιούλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Μπιμάι (MΕΣΟΣ)
93ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μιγκέλ Μπιανκόνι
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Στη θέση του Τασιούλη ο Μπιμάι.
91Βγήκε Δημήτρης Λίταινας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Φώτης Γκουντρουμπής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Στη θέση του Λίταινα ο Γκουντρουμπής.
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
78Βγήκε Ντάνιελ Μάικιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μιλιβόγιε Λάζιτς (MΕΣΟΣ)
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ - Στη θέση του Μάικιτς ο Λάζιτς.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το φάουλ που έκανε ο Μάικιτς στον Τασιούλη μπορούσε να τιμωρηθεί και με κόκκινη κάρτα. Έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους.
75ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ντάνιελ Μάικιτς
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - Στη θέση του τραυματία Πολέτο ο Καμπέρης.
69Βγήκε Λούκας Πολέτο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Καμπέρης (MΕΣΟΣ)
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ. Στη θέση του Τσακμάκη ο Παπανικολάου.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ - Ο Πολέτο στην αντεπίθεση μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε τον Γκοτ, ο οποίος απομάκρυνε με τα πόδια.
60Βγήκε Δημήτρης Τσακμάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Παπανικολάου  (MΕΣΟΣ)
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Κουρτετσιώτη από μακριά, καμία ανησυχία για τον Γκοτ που βλέπει τη μπαλα να περνάει ψηλά άουτ.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σκούπρα εκτός περιοχής η μπάλα κοντράρει και ο Απόλλων Λάρισας κερδίζει κόρνερ.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πολέτο παίρνει κίτρινη, γιατί παρεμπόδισε εκτέλεση φάουλ του Πλατανιά.
47ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λούκας Πολέτο
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Κουρτεσιώτης
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γύρισμα του Νίλι από δεξιά, σουτ του Ποζατζίδη, η μπάλα σταματά πάνω στον Σουλιώτη.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σκούπρα, μπλοκάρει ο Γκοτ και στην αντεπίθεση ο Νίλι υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ. Ο Ισπανός σουτάρει και δέχεται κίτρινη κάρτα. Έντονες διαμαρτυρίες ότι δεν υπήρχε παράβαση.
30ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Φρανθίσκο Νίλι
27ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λούκας Λουκάο
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δυνατό σουτ του Τσακμάκη, ο Μαντζάρης πετάχτηκε στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας και παραχώρησε κόρνερ.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χαμηλό γύρισμα του Πολέτο από τα δεξιά, ο Λουκάο σούταρε πέφτοντας, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ μετά από κόντρα με τον Κόρτσταμ.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Νίλι πάσαρε στον Μπιανκόνι, ο οποίος από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο αμυντικός του Απόλλωνα Λάρισας, Κώστας Κουρτεσιώτης χειροκροτήθηκε από τους οπαδούς του Πλατανιά. Είχε φορέσει τη φανέλα του τη διετία 2011-13 και ήταν βασικό στέλεχος στην άνοδο των «ερυθρόλευκων» στη Super League.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πλατανιάς έχει μπει δυνατά στο ματς.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δυνατό σουτ Νίλι έξω από την περιοχή έπεσε στην αριστερή του γωνία Μαντζάρης και απέκρουσε. Νέο σουτ από πλάγια θέση του Μπιανκόνι στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στα 13 δευτερόλεπτα, σουτ του Τσακμάκη, η μπάλα μόλις άουτ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΓΚΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ: Βασιλειάδης, Λάζιτς, Παπανικολάου, Μποσέτι, Παπουτσογιαννόπουλος, Κωστίκος, Πουρζιτίδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τεβεκέλης (Μακεδονίας) Βοηθοί: Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΓΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ: Κουτογλίδης, Καμπέρης, Κοντοές, Αγιώτης, Μπιμάι, Γκουντρουμπής, Κοντοθανάσης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Καρατάσιος, Χατζής, Λίταινας, Λούκας Ράμος, Τασιούλης, Πολέτο, Λουκάο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Τσαμούρης, Κόρτσταμ, Ρουσσάκης, Στ. Ποζατζίδης, Ουές, Τσακμάκης, Καραγκούνης, Μάικιτς, Νίλι, Μπιανκόνι.

eeep eeep