Εκτός Κυπέλλου η Νίκη

Ο Αιολικός απέκλεισε τη Νίκη Βόλου στο εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης φάσης του Κυπέλλου με 1-0.

Νωρίς αποχαιρέτισε το Κύπελλο Ελλάδας η Νίκη Βόλου, καθώς στην… καθυστερημένη πρεμιέρα της στον θεσμό, ηττήθηκε με 1-0 από τον Αιολικό στη Μυτιλήνη. Πλέον οι νησιώτες θα είναι εκείνοι που θα αγωνιστούν την Τετάρτη 23/10 με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ τον νικητή του αγώνα περιμένει η Λαμία.

Ο Αιολικός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 13’ κατάφερε να προηγηθεί με 1-0. Ο Μπουρούς εκτέλεσε το φάουλ με τη μπάλα να φτάνει στον Σοφιάνη, ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Παπαδόπουλο. Στη συνέχεια η Νίκη προσπάθησε να απαντήσει, αλλά οι προσπάθειες των Μασκουνιάν, Μπιτσάκου δεν είχαν αποτέλεσμα. Η ομάδα της Μυτιλήνης δεν κλείστηκε στα καρέ της και είχε κάποιες καλές στιγμές.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Νίκη συνέχισε να πιέζει, αλλά ένα ανάποδο ψαλίδι του Ιορδανίδη στο 56’ δεν βρήκε στόχο, ενώ ο Σφύρλας απέκρουσε το πλασέ του Μασκουνιάν στο 63’. Ο τερματοφύλακας του Αιολικού επενέβη σωτήρια και σε τετ-α-τέτ του Καπού στο 68’. Στο 81’ και στο 83’ ο Σφύρλας απέκρουσε πλασέ του Καπού, κρατώντας το μηδέν. Παρά τα οκτώ λεπτά καθυστερήσεων, το 1-0 δεν άλλαξε και ο Αιολικός πήρε το εισιτήριο για τη συνέχεια του Κυπέλλου.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γιάννης Γεωργαράς): Σφύρλας, Αγριμάκης, Παρέλλης (85’ Αντωνάκας), Κρητικός, Μπάρκας, Σπόλιαριτς (69’ Αλαγιάννης), Παλαμουτσής, Κατσίκης, Τσιπάς, Μπουρούς, Σοφιάνης (31’ Τσομπανέλλης).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ισαάκ Χοβέ): Παπαδόπουλος, Παγώνης, Κυριακίδης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Καμπαγέρο, Καπός, Ιορδανίδης (62’ Κρουθ), Μασκουνιάν, Μπιτσάκος (62’ Ντομίνγκεθ), Τσιώλης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κατοίκος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Αραβίδης (Αθηνών), Παγουρτζής (Πειραιά)

Last modified onΤετάρτη, 16 Οκτώβριος 2019 18:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep