Πρόκριση και… παραίτηση

Ο Ιάλυσος απέκλεισε την Κέρκυρα στο Κύπελλο, αλλά ο Σάκης Παπαβασιλείου παραιτήθηκε.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ιάλυσος στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, παίρνοντας τη νίκη και την πρόκριση στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 38’ με κεφαλιά του Αυγενικού, μετά από σέντρα του Χειμωνέττου. Οι Φαίακες δεν απείλησαν ιδιαίτερα, έχοντας μια καλή στιγμή στο 80’ με φάουλ του Βουκελάτου, το οποίο απέκρουσε ο Ανδρούτσος.

Παρά την επιτυχία της πρόκρισης, ο Σάκης Παπαβασιλείου υπέβαλλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Ιάλυσου. Ο Κατερινιώτης τεχνικός επικαλέστηκε διαφορά φιλοσοφίας με τη διοίκηση, η οποία αναζητά πλέον τον αντικαταστάτη του.

Η λιτή ανακοίνωση ανέφερε: «Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στον σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια».

ΙΑΛΥΣΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Τριποτσέρης, Πατηνιώτης (92’ Ρεκλείτης), Γιώργου, Χατζηδίμπας, Αυγενικού, Νατσιόπουλος (78’ Κουγιός), Μαρτσάκης (94’ Οικονόμου), Χειμωνέττος Κ., Φράγκος.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Βουτσελάς, Γενιτσαρίδης, Αγιώτης, Πιαστόπουλος, Νγκαν (65’ Νικολούδης), Βλάχος, Τσιμπούκας, Βουκελάτος, Λεπενιώτης (46’ Βασιλούδης), Παυλής, Π. Γεωργακόπουλος (83’ Ζερβόπουλος).

Διαιτητής: Μαχαίρας (Αθηνών)
Βοηθοί: Νιδριώτης (Αθηνών), Οικονόμου (Δυτικής Αττικής)

Last modified onΠαρασκευή, 04 Οκτώβριος 2019 01:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep