Ιντερσίτι ο Εργοτέλης!

Ο Εργοτέλης επικράτησε 2-0 του Αιγάλεω στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» και πήρε την πρόκριση στη συνέχεια του Κυπέλλου.

Με αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Εργοτέλης επικράτησε 2-0 του Αιγάλεω και πήρε το εισιτήριο για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Το Σίτι πάλεψε στο πρώτο μέρος, αλλά οι Κρητικοί έδειξαν στο δεύτερο ημίχρονο την ποιότητά τους και έφτασαν στη νίκη.

Πιο ορεξάτα ξεκίνησε το παιχνίδι το Αιγάλεω, απειλώντας με κάποια σουτ του Λάμπρου και του Ροτζέριο. Ο Εργοτέλης δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός, κυνηγώντας τις αντεπιθέσεις. Το Σίτι είχε την κατοχή, αλλά δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα βελτιώθηκε, με τον Εργοτέλη να ανεβάζει τις στροφές.

Στο 50’ ένα σουτ του Τσέλιου πέρασε άουτ, ενώ το Σίτι απάντησε στο 60’ με σουτ του Ντιατά. Στο 62’ το σουτ του Μπαράτα δεν βρήκε στόχο, αλλά στο 71’ ο Ροβίθης έσπασε προ του Σικαλιά στον Μπαράτα κι εκείνος πέτυχε το 0-1. Το Αιγάλεω προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά στο 79’ ο Μπουρσέλης με δυνατό σουτ πέτυχε το 0-2, «κλειδώνοντας» την πρόκριση. Ως το τέλος δεν άλλαξε κάτι και ο Εργοτέλης πήρε την πρόκριση για την 5η φάση του Κυπέλλου.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Πέτρος Δημητρίου): Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Γκότοβος, Παπανικόλας, Συριόπουλος, Λάμπρου, Μπαξεβάνος, Σταματάκης, Πετρόπουλος (62’ Ντιατά), Ροτζέριο, Χατζηιωαννίδης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Έφορντ, Σπίριακ, Ιατρούδης, Μπούσης, Μπάτζιος, Κουατένγκ (20’ Μπαράτα), Μπουτσάκης (69’ Μπουρσέλης), Προβυδάκης, Μπρους, Τσέλιος (70’ Ροβίθης).

Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου)
Βοηθοί: Γεωργακόπουλος, Χρηστάκος (Πειραιά)

Last modified onΠαρασκευή, 04 Οκτώβριος 2019 01:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep